Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Döviz mevduatları 1,8 milyar dolar azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Döviz mevduatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Döviz mevduatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Döviz mevduatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Döviz mevduatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Döviz mevduatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Döviz mevduatları Yorum 2023

Döviz mevduatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Döviz mevduatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 197 milyar 879,0 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 27 Ocak ile sona eren haftada 196 milyar 49,30 milyon dolara geldi.

Gerçek kişilerin döviz mevduatları bir önceki haftaya göre 638,80 milyon dolar azalarak 117 milyar 284,80 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatı 1 milyar 190,80 milyon dolar azalarak 78 milyar 764,50 milyon dolar oldu.

Yurt içi yerleşiklerin parite etkisinden arındırılmış toplam yabancı para mevduatı 2 milyar 85 milyon dolar azaldı. Parite etkisinden arındırıldığında gerçek kişilerin döviz mevduatları 763 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatları 1 milyar 322 milyon dolar düşüş gösterdi.

TCMB rezervlerinde gerileme

 

Finans dışı kesimin net döviz pozisyon açığı 86,9 milyar dolar

İlginizi Çekebilir;  Dolar fiyatı yatay seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Bakan Nebati ihracat rakamlarını değerlendirdi

 


Döviz mevduatları Analiz

Döviz mevduatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Döviz mevduatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Döviz mevduatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Döviz mevduatları

Döviz mevduatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Döviz mevduatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Döviz mevduatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Döviz mevduatları Uzman Yorumları

Döviz mevduatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }