Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

ECB üyesi Nagel faiz artışı istiyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB üyesi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB üyesi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB üyesi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB üyesi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB üyesi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB üyesi Yorum 2023

ECB üyesi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB üyesi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) para politikası belirleyicilerinden Joachim Nagel bir Alman gazetesine verdiği demeçte, ECB’nin enflasyonu tekrar %2’ye getirmek için daha fazlasına, büyük faiz oranları artışına ihtiyacı olduğunu, ancak hakim belirsizlik göz önüne alındığında adım adım ilerlemesi gerektiğini söyledi.

Bundesbank’ın şahin başkanı, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) geçen hafta borçlanma maliyetlerini artırması ve Mart ayı için başka bir artışı işaretinin ardından, baharda daha fazla sıkılaştırma çağrısı yapan bir politika yapıcılar arasına katıldı.

Boersen-Zeitung’a konuşan Nagel, “Bugün bulunduğum yerden, daha fazla, önemli oran artışlarına ihtiyacımız var. Ama adım adım ilerlememizi doğru buluyorum” dedi.

Nagel, mevcut ECB oranlarının, enflasyon oranının oldukça altında oldukları için “kısıtlayıcı” görünmediğini söyledi.

Ayrıca, Almanya’daki enflasyonun bu yıl %6 ila %7 arasında bir yere gelmesi gerektiğini söyledi

İlginizi Çekebilir;  Finans - Küresel piyasaları gelecek hafta ne bekliyor? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Nagel, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden kaynaklanan enerji krizinden en çok etkilenenlerden biri olarak görülen Avrupa’nın en büyüğü olan Alman ekonomisi için “sert iniş” olmayacağını tahmin etti.

Nagel Hisse Net Yorumlar 2022, ECB, para politikasını sıkılaştırmaya devam etmeli

 

Nagel Hisse Net Yorumlar 2022, ECB’den daha fazla faiz artırımına ihtiyaç var

 

Nagel’den Euro Bölgesi enflasyon yorumu

 


ECB üyesi Analiz

ECB üyesi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB üyesi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB üyesi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB üyesi

ECB üyesi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB üyesi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB üyesi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB üyesi Uzman Yorumları

ECB üyesi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }