Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Altında yükseliş sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altında yükseliş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altında yükseliş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altında yükseliş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altında yükseliş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altında yükseliş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altında yükseliş Yorum 2023

Altında yükseliş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altında yükseliş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,29 artışla 1.135 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de artışla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,35 üzerinde 1.139 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.870 lira, Cumhuriyet altını da 7.570 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı dün yüzde 0,27 değer kazancıyla günü 1.875 dolardan tamamlamasının ardından, şu dakikalarda 1.882 dolardan işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin söylemleri ve makroekonomik verilerle para politikalarına yönelik belirsizliklerin sürdüğünü belirterek, gelecek hafta yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimiyle birlikte beklentilerin belirginleşebileceğini söyledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in martta politika faizini yüzde 89 ihtimalle 25 baz puan, yüzde 11 ihtimalle 50 baz puan artıracağı öngörülüyor.

Bugün yurt içinde para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise ABD’de haftalık işsizlik maaşı başvurularının takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.860 doların destek, 1.900 doların direnç konumunda olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! 30 Kasım 2023 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları millipiyangoonline.com'da!

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altında temkinli hareket izleniyor. Altın fiyatlamalarında geçen hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisinin etkisi sürerken Fed yetkililerinden açıklamalar takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell ’ın konuşmasında dezenflasyonist sürece girildiğini tekrarlaması piyasalarda risk iştahını artırsa da dün Fed üyesi Williams ’ın enflasyon göstergelerinde gevşeme görmelerine rağmen işgücü piyasasının sıkı kaldığı ve Fed ’in daha sıkı faiz artırımları yapması gerektiğine ilişkin ifadeleri küresel risk iştahını baskıladı. Yatırımcılar Fed ’in 25 baz puanlık faiz artırımına gitmesini beklerken riskli varlıklarda satışlar takip ediliyor. Ons altın için hafta boyunca Fed yetkililerinin konuşmaları odakta olacak. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak yukarı yönlü hareketlenmelerde 1886 – 1900 – 1915 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1865 – 1850 – 1835 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.’ denildi.

Dolar/TL’de hareket sınırlı

 

İhracat birim değer endeksinde artış

 


Altında yükseliş Analiz

Altında yükseliş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altında yükseliş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altında yükseliş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altında yükseliş

Altında yükseliş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altında yükseliş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altında yükseliş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altında yükseliş Uzman Yorumları

Altında yükseliş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Fed'den "ılımlı büyüme" değerlendirmesi

Bir yanıt yazın

] }