Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Yellen Hisse Net Yorumlar 2023, Enflasyon hala yüksek ancak cesaret verici işaretler var Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yellen Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Yellen Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Yellen Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Yellen Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Yellen Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Yellen Hisse Yorum 2023

Yellen Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Yellen Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, enflasyonun yüksek seyretmeye devam ettiğini, ancak arz-talep dengesizliğinin pek çok sektörde hafiflediğine dair cesaret verici işaretler olduğunu söyledi.

“Geçtiğimiz 2 yılda, tedarik zinciri baskılarını hafifletmek konusunda başarılı şekilde çalıştık” diye konuşan Yellen, konteyner terminalleri için destekler sağlandığını, çok sayıda limanın 7/24 hizmet verir hale getirildiğini vurguladı.

Konuşmasında Fed’in yüksek enflasyonu azaltmak için faiz artırım kampanyasında daha ılımlı bir hıza geçtiğine de işaret eden Yellen, “Faiz oranlarının daha yukarı, ancak daha yavaş şekilde gitmesi gerektiğini doğru. Faizlerin artmasının ülkeye ve federal bütçeye maliyetleri olduğu doğru. Biz geleceği yönelik projeksiyonlarımızda faiz oranlarının daha rormal seviyelere geri geleceğini öngörüyoruz” diye konuştu

Biden’dan resesyon açıklaması

 

İlginizi Çekebilir;  Avrupa ve ABD borsalarına Noel arası Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yellen’dan ‘küresel mali kriz’ uyarısı

 

ABD Hazine Bakanı Yellen ’dan ‘borç limiti’ uyarısı

 

.


Yellen Hisse Analiz

Yellen Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Yellen Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yellen Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Yellen Hisse

Yellen Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Yellen Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Yellen Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Yellen Hisse Uzman Yorumları

Yellen Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }