Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Altında temkinli fiyatlama Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altında temkinli hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altında temkinli yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altında temkinli forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altında temkinli grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altında temkinli fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altında temkinli Yorum 2023

Altında temkinli piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altında temkinli grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, ons fiyatına paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,78 azalışla 1.126 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne sınırlı da olsa artışla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,18 üzerinde 1.128 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.850 lira, Cumhuriyet altını da 7.500 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı dün yüzde 0,77 değer kaybederek günü 1.861 dolardan tamamlamasının ardından, şu dakikalarda 1.862 dolardan işlem görüyor.

Analistler, merkez bankalarının para politikasına ilişkin belirsizlikler ve ekonomiye yönelik endişelerle piyasalarda yön arayışının devam ettiğini bildirdi.

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) nihai faiz oranını nerede belirleyeceğine ilişkin belirsizliklerin altın fiyatlarının en önemli belirleyicisi olduğunu anımsatan analistler, Fed yetkililerinin sözle yönlendirmeleri ve verilerden gelecek sinyallerin yatırımcılar tarafından yakından takip edildiğini söyledi.

Analistler, bugün ABD’de Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi ve bütçe dengesi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.830 doların destek, 1.890 doların direnç konumunda olduğunu kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Türk-İş: Yoksulluk sınırı 43 bini aştı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altında temkinli seyir takip ediliyor. ABD ’de geçen hafta beklentilerin çok üzerinde geşen tarım dışı istihdam verisinin ardından Fed yetkililerinin şahin ifadeleri riskli varlıkları baskılıyor. Dün takip edilen ABD haftalık işsizlik maaşı başvuruları verisi beklentilerin üzerinde artış göstererek işgücü piyasasının hafif gevşediğine işaret etti. Hafta boyunca Fed üyelerinin konuşmaları risk iştahı ve ons altın üzerinde belirleyici olabilir. Öte yandan bu sabah takip edilen yıllık Çin enflasyon verisi geçen ayki %1,8’den %2,1’e yükselerek ons altını baskıladı. Merkez Bankalarının altın alımlarını artırdığı bu süreçte ons altında 50 periyotluk hareketli ortalama seviyesi direnç olarak izlenebilir.’ denildi.

Dolar/TL’de sınırlı hareket

 

İnşaat maliyet endeksinde artış

 

Sanayi üretiminde düşüş

 


Altında temkinli Analiz

Altında temkinli net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altında temkinli yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altında temkinli grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altında temkinli

Altında temkinli yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altında temkinli grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altında temkinli yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altında temkinli Uzman Yorumları

Altında temkinli analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Çeyiz Hesabı’nda ödeme yapmama hakkı arttı

Bir yanıt yazın

] }