Pazar, Mayıs 12, 2024
Ekonomi

Peru Merkez Bankası faiz artışlarını durdurdu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Peru Merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Peru Merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Peru Merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Peru Merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Peru Merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Peru Merkez Yorum 2023

Peru Merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Peru Merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Şiddetli toplumsal huzursuzluk ekonominin tüm alanlarını felç etmesi ve büyüme görünümünü kötüleştirmesinin ardından Peru Merkez Bankası şimdiye kadarki en sert faiz oranı artışlarını beklenmedik bir şekilde durdurdu.

Merkez bankası, borçlanma maliyetlerini yirmi yılı aşkın bir süredir rekor düşük seviyeden en yüksek seviyeye çıkaran 18 ardışık artışın ardından gösterge faiz oranını %7,75’te bıraktı. Bloomberg tarafından ankete katılan 11 analistten yalnızca biri kararı tahmin ederken, diğerlerinin tümü çeyrek puanlık bir artış öngörmüştü.

Banka yaptığı açıklamada, “Bu duraklama, mutlaka Faiz oranlarındaki artış döngüsünün sonu anlamına gelmiyor. Gelecekteki ayarlamalar, son sosyal durumun makroekonomik etkileri de dahil olmak üzere enflasyon ve nedenleri hakkındaki yeni bilgilere bağlı olacaktır”dedi.

Peru Merkez Bankası da faiz artırdı

İlginizi Çekebilir;  Ekonomik güven endeksi şubatta azaldı

 

Peru Merkez Bankası faiz artırımına gitti

 

Peru Merkez Bankası da faiz artırdı

 


Peru Merkez Analiz

Peru Merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Peru Merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Peru Merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Peru Merkez

Peru Merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Peru Merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Peru Merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Peru Merkez Uzman Yorumları

Peru Merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }