Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

Goldman Sachs’tan İngiltere için faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Goldman Sachs’tan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Goldman Sachs’tan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Goldman Sachs’tan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Goldman Sachs’tan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Goldman Sachs’tan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Goldman Sachs’tan Yorum 2023

Goldman Sachs’tan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Goldman Sachs’tan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Goldman Sachs, İngiltere Merkez Bankası’nın politika faizini nihai çıkaracağı seviye olarak yüzde 5,25’i işaret etti ve bu seviyeye Eylül’de ulaşılacağını öngördü.

Goldman, daha önce BoE’nin nihai faiz oranının yüzde 5 olacağını ve Ağustos’ta yüzde 5’e ulaşılacağını öngörüyordu.

Analist Sven Jari Stehn yaptığı değerlendirmede, “BoE faizleri daha da artırmaya isteksiz görünüyordu. ancak biz ısrarcı enflasyonist baskıların PPK’yı daha fazla sıkılaştırma yapmaya iteceğine inanıyoruz” dedi.

BoE’den faiz artırımı beklentileri yükseldi

 

İngiltere’de enflasyon şoku BoE’den Faiz beklentilerini güçlendirdi

 


Goldman Sachs’tan Analiz

Goldman Sachs’tan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Goldman Sachs’tan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Goldman Sachs’tan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası (04/07/2023) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Goldman Sachs’tan

Goldman Sachs’tan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Goldman Sachs’tan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Goldman Sachs’tan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Goldman Sachs’tan Uzman Yorumları

Goldman Sachs’tan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }