Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Döviz mevduatlarında gerileme sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Döviz mevduatlarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Döviz mevduatlarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Döviz mevduatlarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Döviz mevduatlarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Döviz mevduatlarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Döviz mevduatlarında Yorum 2023

Döviz mevduatlarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Döviz mevduatlarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı bir haftada 7 milyar 1,2 milyon dolar düşüş gösterdi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 183 milyar 5,1 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 26 Mayıs ile sona eren haftada 176 milyar 3,90 milyon dolara geldi.

Gerçek kişilerin döviz mevduatları bir önceki haftaya göre 3 milyar 910,70 milyon dolar azalarak 105 milyar 747,60 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatı 3 milyar 90 milyon dolar düşüşle 70 milyar 256,20 milyon dolar oldu.

Yurt içi yerleşiklerin parite etkisinden arındırılmış toplam yabancı para mevduatı 6 milyon 291 dolar azaldı. Parite etkisinden arındırıldığında gerçek kişilerin döviz mevduatları 3 milyon 397 dolar artarken, tüzel kişilerin döviz mevduatları 2 milyar 894 milyon dolar düşüş gösterdi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Perakende sektörü indirim çağrısını raflara yansıtmaya hazırlanıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yabancıların borsada satışı sürdü

 

KKM hesaplarında artış serisi sürüyor

 


Döviz mevduatlarında Analiz

Döviz mevduatlarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Döviz mevduatlarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Döviz mevduatlarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Döviz mevduatlarında

Döviz mevduatlarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Döviz mevduatlarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Döviz mevduatlarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Döviz mevduatlarında Uzman Yorumları

Döviz mevduatlarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }