Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Enflasyon için kritik gün Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Enflasyon için hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Enflasyon için yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Enflasyon için forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Enflasyon için grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Enflasyon için fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Enflasyon için Yorum 2023

Enflasyon için piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Enflasyon için grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan mayıs ayı enflasyon verileri için geri sayım başladı. Market alışverişi ve kira artış oranlarına etki eden enflasyon verilerinin, mayıs ayında ne yönde olacağı merak ediliyor. Mayıs ayı enflasyon verileri 5 Haziran 2023 Pazartesi (yarın) saat 10.00’da açıklanacak.

Enflasyon beklentileri neler?

AA Finans’ın 14 ekonomistin katılımıyla gerçekleştirilen beklenti anketine göre ekonomistlerin ortalama enflasyon beklentileri aylık bazda yüzde 0,07’lik artışı gösteriyor. Ankete katılan ekonomistlerin mayıs ayı için enflasyon beklentileri, en düşük yüzde eksi 1 ve en yüksek yüzde 2,4 aralığında yer aldı.

Yıllık enflasyon yüzde 39,62’ye inecek

Ekonomistlerin mayıs ayı enflasyon beklentilerinin ortalamasına (yüzde 0,07) göre bir önceki ay yüzde 43,68 olan yıllık enflasyonun yüzde 39,62’ye ineceği hesaplanıyor.

İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları karışık seyirle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bakan Işıkhan’ın ilk işi asgari ücret

 

Ticaret Bakanı Bolat, ilk toplantısını yaptı

 


Enflasyon için Analiz

Enflasyon için net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Enflasyon için yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Enflasyon için grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Enflasyon için

Enflasyon için yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Enflasyon için grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Enflasyon için yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Enflasyon için Uzman Yorumları

Enflasyon için analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }