Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Haftanın en çok değerlenen yatırım aracı borsa oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Haftanın en hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Haftanın en yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Haftanın en forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Haftanın en grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Haftanın en fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Haftanın en Yorum 2023

Haftanın en piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Haftanın en grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

BIST 100 endeksi, en düşük 4.622,26 ve en yüksek 5.146,70 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 11,66 artarak 5.114,97 puandan tamamladı.

Kapalıçarşı’da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı, bu hafta yüzde 5,68 değer kazancıyla 1.320 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 5,69 artışla 8.844 liraya yükseldi.

Geçen hafta sonu 2.048 lira olan çeyrek altının satış fiyatı 2165 liraya çıktı.

Bu hafta ABD doları yüzde 4,43 değer kazancıyla 20,8850 euro ise yüzde 4,56 kazançla 22,4460 liraya yükseldi.

Yatırım fonları bu hafta yüzde 5,70, bireysel emeklilik fonları yüzde 5,16 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında ise yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 10,95 ile “Hisse Senedi Fonları” oldu.

Borsa günü yükselişle tamamladı

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları haftanın ilk gününde yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Altının kilogram fiyatı geriledi

 

Ekonomistlerin enflasyon beklentileri netleşti

 

Ekonomi yönetimi Mehmet Şimşek’te

 

Piyasalara Mehmet Şimşek dopingi

 


Haftanın en Analiz

Haftanın en net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Haftanın en yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Haftanın en grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Haftanın en

Haftanın en yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Haftanın en grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Haftanın en yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Haftanın en Uzman Yorumları

Haftanın en analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }