Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

IMF Başkanı Georgieva’dan Fed faiz yorumu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

IMF Başkanı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. IMF Başkanı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. IMF Başkanı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. IMF Başkanı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. IMF Başkanı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

IMF Başkanı Yorum 2023

IMF Başkanı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen IMF Başkanı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, bankaların kredilerinde ciddi bir yavaşlama, azalma gözlemlemediklerini belirterek Amerika Merkez Bankası (Fed)’in  faiz artırım trendini sona erdirmesinin muhtemel görünmediğini ifade etti.

CNBC’ye konuşan Georgieva, “Kredilerde henüz ciddi bir yavaşlama görmüyoruz. Kredilerde biraz yavaşlama var, ancak Fed’in faiz artırımından geri adım atmasına yol açacak büyüklükte değil” dedi.

Öte yandan mayıs ayında Fed beklentilere paralel bir şekilde 25 baz puanlık Faiz artırımına gitti. Fed faiz kararı toplantısı 14 Haziran tarihinde yapılacak ve akşam saat 21.00’de karar açıklanacak.

IMF Hisse Net Yorumlar 2022, ABD mali politikasını sıkılaştırmalı

 

IMF’den ABD’ye ‘faiz’ çağrısı

 

IMF, faiz indirimleri için tarih verdi

 


IMF Başkanı Analiz

IMF Başkanı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde IMF Başkanı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. IMF Başkanı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Dünya faiz artışına gidiyor Hisse Net Yorumlar 2023, Parasal sıkılaşma daha da derinleşecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

IMF Başkanı

IMF Başkanı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. IMF Başkanı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. IMF Başkanı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

IMF Başkanı Uzman Yorumları

IMF Başkanı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }