Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ekonomi

Avrupa’da doğalgaz fiyatları %10 arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da doğalgaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa’da doğalgaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa’da doğalgaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa’da doğalgaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa’da doğalgaz Yorum 2023

Avrupa’da doğalgaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa’da doğalgaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa doğalgaz fiyatları, LNG kargoları için küresel rekabetin yaz boyunca yoğunlaşmak üzere olduğuna dair endişeler ile bugün yaklaşık %10 arttı.

Montel-Foreks’in haberine göre, Hollanda TTF hub ’ı Temmuz ayı vadeli kontrat 1,88 EUR artışla 25,57 EUR/MWh düzeyinden işlem görüyor. Kontrat gün içinde 26,00 EUR/MWh düzeyinden satış yapmıştı.

İngiltere NBP eşdeğeri ise gün içinde 61,00 p/th düzeyinden satış yaptı. Kontrat en son Ice Futures’da 5,25 p artışla 60,20 p/th düzeyinden işlem gördü.

Geçen hafta, doğalgaz fiyatları bol arz nedeniyle yaklaşık iki yılın en düşük seviyelerinden işlem görmüştü.

Bir trader, kıtanın kaybedilen Rus gazını yenilemeye ve depolama stoklarını yenilemeye çalıştığı bir dönemde, LNG kargolarının Avrupa’dan çekilme potansiyelinin giderek artan bir endişe kaynağı olduğunu söylüyor.

İlginizi Çekebilir;  Döviz mevduatları 194 ,5 milyon dolar azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Trader, önümüzdeki üç ay için TTF fiyatlarının enerji krizinin başlamasından bu yana ilk kez LNG için Kuzeydoğu Asya’nın JKM kriterine indirime düştüğüne işaret ediyor.

Borsa verilerine göre, TTF Temmuz vadeli LNG fiyatı en son JKM eşdeğerinin yaklaşık 4,00 EUR altında yer alıyor.

Exxon kaya gazına yöneldi

 

Haziranda doğalgaz tarifesinde değişiklik yok

 


Avrupa’da doğalgaz Analiz

Avrupa’da doğalgaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa’da doğalgaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa’da doğalgaz

Avrupa’da doğalgaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa’da doğalgaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa’da doğalgaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa’da doğalgaz Uzman Yorumları

Avrupa’da doğalgaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }