Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Borç tavanı anlaşmasının ABD’nin kredi notu üzerindeki etkisi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Borç tavanı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Borç tavanı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Borç tavanı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Borç tavanı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Borç tavanı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Borç tavanı Yorum 2023

Borç tavanı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Borç tavanı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Investors Service’e göre, ABD’li milletvekillerinin ülkenin yasal borç limitini askıya alma konusundaki son anlaşması, ülkenin kredi profili üzerinde “düşük” bir etkiye sahip olacak.

Moody’s’in üst düzey kredi yetkilisi William Foster, sonucun Moody’s’in ABD için verdiği olduğu durağan görünümdeki ‘AAA’ kredi notuyla tutarlı olduğunu söyledi. Ayrıca, kredi değerlendiricisinin “kutuplaşmış ve çekişmeli bir siyasi ortama rağmen” bir anlaşmanın nihai olarak temerrüde düşme riski olmadan önce uygulanacağına dair Mart ayındaki temel beklentisiyle de uyumlu olduğunu vurguladı.

Moody’s, borç sınırının askıya alınmasını içeren yasama anlaşmasının “yasanın federal hükümetin mali konumu, kurumları ve yönetişim gücü ve daha geniş ekonomi üzerindeki sınırlı etkisi göz önüne alındığında, ABD ülke kredi profiline ilişkin değerlendirmemizi değiştirmediğini” yazdı.

İlginizi Çekebilir;  BİM aktüel 12 Mart 2023 Cuma kataloğu… BİM kataloğu ürünleri bu Cuma satışa çıkıyor!

Ancak analistler, “orta vadede, genişleyen mali açıkların ve azalan borç karşılanabilirliğinin ülkenin mali gücü üzerinde giderek daha fazla baskı oluşturacağını ve ülkenin kredi notu ve görünümü önündeki ana kredi sorunu olacağını” belirttiler.

Moody’s, tavanı askıya alma ve harcamaları kısma tasarısının genel makroekonomik etkilerinin sınırlı olacağını, ancak bazı sektörler için çıkarımlar olacağını söyledi.

IMF’den ABD borç tavanı uyarısı

 

Borç tavanı Fed’in elini zorlaştıracak mı?

 

Borç tavanı sorunu bitti

 


Borç tavanı Analiz

Borç tavanı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Borç tavanı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Borç tavanı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Borç tavanı

Borç tavanı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Borç tavanı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Borç tavanı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Borç tavanı Uzman Yorumları

Borç tavanı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }