Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de rekor serisi devam ediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de rekor hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de rekor yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de rekor forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de rekor grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de rekor fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de rekor Yorum 2023

Dolar/TL’de rekor piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de rekor grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından saat 14.45 itibarıyla yüzde 7,4 artışla 23,1708’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 7,8 artışla 24,9910’dan, sterlin/TL yüzde 6 yükselişle 28,5860’tan satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışın hemen üzerinde 104,2 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 azalışla 1,0680’den alıcı buluyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikalarına ilişkin belirsizlikler gün geçtikçe azalsa da yatırımcıların gelecek hafta atılacak adımları fiyatlama konusunda temkinli davrandıklarını ifade etti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in yüzde 81 ihtimalle politika faizini sabit tutacağını öngören analistler, nihai faiz oranının yüzde 5,25-5,50 seviyesinde belirleneceğine yönelik beklentilerin de güçlü kalmaya devam ettiğini belirtti.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde,’Dolar/TL ’de yukarı yönlü seyir devam ediyor. Yurt içi piyasalarda seçim belirsizliğinin kalması risk iştahını desteklerken Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirilmesi ortodoks politikalara geçiş beklentisini gündeme getiriyor. Yabancı kurumlarda yayımlanan raporlara göre faizlerin %25 seviyelerine yükseltilme ihtimali yer alıyor. Bu ay sonu yapılacak PPK toplantısı öncesine TCMB Başkanlığı’na kimin görevlendirileceği ise belirsizliğini koruyor. Bugün Mayıs ayına ilişkin hazine nakit dengesi verisi takip edilebilir. ABD kanadında ise dün veri gündemi sakindi. ABD borç tavanı krizinin aşılmasıyla rahatlayan piyasalarda yükseliş sonrası temkinli seyir izleniyor. Fed kararında karışık sinyaller sürerken faizlerin sabit kalma ihtimali %81 seviyesinde bulunuyor.’ denildi.

İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 1 milyon 20 bin 400 liraya geriledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün ABD dış ticaret dengesi verilerinin takip edileceğini bildirirken, teknik açıdan dolar endeksinde 103’ün destek, 105 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

BRICS ’in dolara karşı öfkesi boşuna mı?

 


Dolar/TL’de rekor Analiz

Dolar/TL’de rekor net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de rekor yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de rekor grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de rekor

Dolar/TL’de rekor yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de rekor grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de rekor yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de rekor Uzman Yorumları

Dolar/TL’de rekor analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }