Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Asya borsaları Wall Street’in ardından negatif seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsaları Yorum 2023

Asya borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street’in piyasa rallisinde bir duraklama görmesi ve geniş piyasa endeksinin Ağustos 2022’den bu yana en yüksek kapanış seviyelerine yakın dalgalanmasıyla düştü.

Bölgedeki yatırımcılar ayrıca bu hafta açıklanan ekonomik verileri de değerlendirdi.

Avustralya hisse senetleri, ülkenin ticaret fazlasının Nisan ayında 11.16 milyar Avustralya dolarına (7.44 milyar dolar) beklenenden fazla düşmesinin ardından marjinal bir düşüş yaşadı.

Japonya’da Nikkei 225, marjinal düşüşle Çarşamba gününden itibaren düşüşünü sürdürürken, Topix düz çizgiye yakın işlem gördü. Japonya’nın ilk çeyrek için yıllıklandırılmış GSYİH’sı, ekonomistlerin beklediği yüzde 1,9’un ve ön rakamlarda yayınlanan yüzde 1,6’nın üzerinde, yüzde 2,7’ye revize edildi.

Güney Kore’de Kospi yüzde 0,29, Kosdaq yüzde 0,21 düştü.

Hong Kong’un Hang Seng endeksi yüzde 0,82 düşerek bölgedeki kayıplara öncülük ederken, anakara Çin piyasaları da kırmızı renkteydi. Shanghai Bileşik Endeksi yüzde 0,15 düştü ve Shenzhen Bileşen Endeksi yüzde 0,41 ile daha büyük bir kayıp gördü.

İlginizi Çekebilir;  Yabancılar borsada hisse alımı yaptı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hindistan Merkez Bankası’nın faiz oranı kararını bugün açıklaması bekleniyor. Ekonomistler Hindistan Merkez Bankası’nın faiz oranlarını üst üste ikinci kez yüzde 6,5’te tutmasını bekliyor.

ABD’de bir gecede üç ana endeks de karışık kapandı. S&P 500 ve Nasdaq Composite sırasıyla yüzde 0,38 ve yüzde 1,29 düşerken, Dow Jones Endüstriyel Ortalama yüzde 0,27 yükseldi.

ABD borsaları günü karışık seyirle tamamladı

 

Forte halka arz oluyor… Borsada satış tarihleri 8-9 Haziran

 

Yabancılar borsada 44 milyon dolarlık hisse sattı

 

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Wall Street ’in resesyon tercihi Buffett hisseleri

 


Asya borsaları Analiz

Asya borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsaları

Asya borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsaları Uzman Yorumları

Asya borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }