Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Dolar ve euroda tarihi zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar ve Yorum 2023

Dolar ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kurlarda seçim sonrası başlayan yükseliş bugün de devam ediyor. Dolar/TL 23,40, Euro/TL ise 25.70’nin üzerine çıkarak ile yeni tarihi zirvelerini gördü. 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden önce dolar 19.96 seviyesindeydi. Bugünkü yükselişle beraber seçim sonrasında dolar/TL’de yüzde 17.2’lik yükseliş yaşanmış oldu.

Analistler özellikle seçim sürecinde serbest piyasa ile bankalarrası piyasa arasında kur seviyelerinin farklılaştığını, seçim sonrasında bu makasın kapanmaya başladığını belirtti.

Spot piyasada güncel döviz satış fiyatları Hisse Net Yorumlar 2022,

Dolar 23,3203 lira

Euro 25,7154 lira

Sterlin 29,8961 lira

Ruble 0,2845 lira

Küresel piyasalarda belirsizlik hakim

 

Akaryakıtta çifte zam yolda

 

Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu!

 


Dolar ve Analiz

Dolar ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları yükselişle kapandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar ve

Dolar ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar ve Uzman Yorumları

Dolar ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }