Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ekonomi

IMF’den merkez bankalarına ‘faiz’ çağrısı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

IMF’den merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. IMF’den merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. IMF’den merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. IMF’den merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. IMF’den merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

IMF’den merkez Yorum 2023

IMF’den merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen IMF’den merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

IMF Sözcüsü Julie Kozack, Fed ve diğer global merkez bankalarını enflasyon ile mücadelede uyanık, tetik olmaya devam etmeye ve para politikalarını sıkılaştırmayı sürdürmeye çağırdı.

ABD’de enflasyonda ivmenin yavaşladığını ancak endişe verici seviyede olmaya devam ettiğini belirten Kozack, “Eğer enflasyon beklenenden daha inatçı olduğunu kanıtlar ise, Fed’in faizleri daha uzun süre daha yukarı itmesi gerekebilir” dedi.

“Global ekonomi için orta vadede zorluklar görüyoruz ve bu zorluklar şimdi politika tedbirleri alınmasını gerektiriyor” diye konuşan Kozack, “Merkez bankalarının enflasyonu kesin şekilde azaltmak için parasal sıkılaştırmaya kararlı şekilde devam etmeleri gerekli” ifadelerini kullandı.

Kozack ayrıca, IMF’in Dünya Ekonomik Görünüm raporu güncellemesini 25 Temmuz’da açıklayacağını da duyurdu.

Amerikalıların net serveti 148,8 trilyon dolara ulaştı

İlginizi Çekebilir;  Son dakika... Bakan Albayrak duyurdu! 'En kısa sürede hayata geçireceğiz'

 

IMF Başkanı Georgieva’dan Fed faiz yorumu

 

IMF anlaşması Gana’daki ekonomik krizi hemen çözmeyecek

 


IMF’den merkez Analiz

IMF’den merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde IMF’den merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. IMF’den merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

IMF’den merkez

IMF’den merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. IMF’den merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. IMF’den merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

IMF’den merkez Uzman Yorumları

IMF’den merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }