Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de yeni zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de yeni hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de yeni yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de yeni forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de yeni grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de yeni fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de yeni Yorum 2023

Dolar/TL’de yeni piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de yeni grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Döviz kurlarında 28 Mayıs ’taki seçimlerin sonrasında hızlanan artış, devam ediyor. Geçen haftayı 23,47 seviyesinden kapatan dolar/TL, bu sabah 23,65 ile yeni zirve noktasını gördü.

Cuma günü yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 2,7 üzerinde 23,6500’ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni haftanın başında yeni zirveyi görmesinin ardından saat 13 Hisse Net Yorumlar 2022,00 itibarıyla önceki kapanışının hemen altında 23,6580’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 1,4 değer kazancıyla 25,5250’den, sterlin/TL yüzde 0,9 yükselişle 29,7480’den satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışının hemen üzerinde 103,6 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi de önceki kapanışının hemen altında 1,0750 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, küresel piyasaların, ABD, Avrupa, Japonya ve Çin merkez bankalarının para politikalarının açıklanacağı haftaya temkinli başladığını ifade etti.

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü toplantıda yüzde 74 ihtimalle politika faizini sabit bırakmasının beklendiğini aktaran analistler, politika metni ve toplantı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarındaki sinyallerin yatırımcıların odağında olacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 1 milyon 25 bin 700 liraya yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in, bu hafta faiz artırımlarına ara verebileceğinin öngörülmesine karşın temmuzda 25 baz puan daha faiz artırarak “şahin” politikalarına son vermesinin tahmin edildiğini aktardı.

ABD ekonomisinde iş gücü piyasasının soğuma sinyalleri verdiğini ancak hala istenilen sonuçların alınamadığını ifade eden analistler, yarın açıklanacak enflasyon verilerinin fiyatlamalar açısından önemli bir başka unsur olduğunu vurguladı.

Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise ABD’de hazine bütçe dengesi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar endeksinde 103’ün destek, 105 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Öte yandan, bugün yurt içinde açıklanan verilere göre cari açık, nisanda 5 milyar 404 milyon dolar ve işsizlik oranı yüzde 10,2 oldu.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde,‘Dolar/TL ’de yatay-pozitif fiyatlamalar takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yurt içinde sanayi üretimi verisi açıklandı. Buna göre Mart ’ta %5,8 artış gösteren sanayi üretimi Nisan ’da %0,9 gerileyerek yıllık bazda %1,2 düşüş kaydetti. Piyasa beklentisi verinin aylık bazda %0,6 ve yıllık bazda %0,8 artış göstermesi yönündeydi. Bugün ise işsizlik oranı ve cari denge verileri açıklanacak. 22 Haziran ’da yapılacak PPK toplantısın öncesinde yeni Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile TCMB Başkanı Erkan ’ın açıklamaları yakından takip edilecek. ABD ’de ise bu hafta gözler 14 Haziran ’da açıklanacak Fed Faiz kararında olacak. Fed ’in bu ay faizleri sabit bırakması beklenirken önümüzdeki aylara dair verilecek mesajlar küresel risk iştahı ve fiyatlamalar için ton belirleyici olacak.’denildi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (19 Eylül 2023 petrol fiyatları) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın, doların güçlenmesiyle gevşedi

 

Döviz rezervleri 1 milyar 293 milyon dolar azaldı

 


Dolar/TL’de yeni Analiz

Dolar/TL’de yeni net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de yeni yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de yeni grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de yeni

Dolar/TL’de yeni yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de yeni grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de yeni yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de yeni Uzman Yorumları

Dolar/TL’de yeni analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }