Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Piyasalar ABD enflasyonuna ne tepki verdi? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Piyasalar ABD hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Piyasalar ABD yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Piyasalar ABD forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Piyasalar ABD grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Piyasalar ABD fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Piyasalar ABD Yorum 2023

Piyasalar ABD piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Piyasalar ABD grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD’de enflasyon mayıs ayında piyasa beklentilerine paralel gerçekleşerek, Mart 2021’den bu yana görülen en düşük seviyeye indi. Mayıs ayında ABD’de tüketici fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,1 ve yıllık yüzde 4,1 arttı.

ENERJİ FİYATLARI GERİLEDİ

Mayıs ayında enerji fiyatları önceki aya göre, yüzde 3,6 düşerken, gıda fiyatları yüzde 0,2 yükseldi. 12 aylık dönemde enerji fiyatları yüzde 11,7 azalırken, gıda 1fiyatlarında artış yüzde 6,7 oldu.

Verinin beklentilere paralel gelmesi nedeniyle varlık fiyatlarında büyük hareketler görülmedi.

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM

Verinin açıklanmasından önce ons başına 1959 dolar olan altın fiyatları verinin açıklanmasının ardından 1970 doları görse de 15.45 itibariyle hızla 1963 dolar seviyesine geriledi.

ABD dolarını belli başlı kurlara karşı ölçen dolar endeksi 103,32 seviyesinden 103, 16 seviyesine geriledi. Verinin açıklanmasından önce 1,0794 seviyesinde olan euro/dolar paritesi 1,0810 seviyesine kadar yükseldi.

İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Verinin açıklanmasından önce 26 bin 233 seviyesini gören Bitcoin, verinin ardından 26 bin 400 seviyesine yükselse de saat 15.45 itibariyle 26 bin 125 dolar seviyesine geriledi.

Fed faiz beklentileri enflasyon verisiyle geriledi

 

ABD enflasyonu Mart 2021’den bu yana görülen en düşük seviyede

 


Piyasalar ABD Analiz

Piyasalar ABD net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Piyasalar ABD yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Piyasalar ABD grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Piyasalar ABD

Piyasalar ABD yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Piyasalar ABD grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Piyasalar ABD yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Piyasalar ABD Uzman Yorumları

Piyasalar ABD analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }