Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Japonya’dan dövize müdahale hazırlığı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Japonya’dan dövize hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Japonya’dan dövize yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Japonya’dan dövize forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Japonya’dan dövize grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Japonya’dan dövize fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Japonya’dan dövize Yorum 2023

Japonya’dan dövize piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Japonya’dan dövize grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Reuters tarafından yapılan bir ankete katılan ekonomistlerin yarıdan fazlası, Japon yeni’nin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesi halinde Japonya hükümeti ve Japonya Merkez Bankası (BOJ) ‘un müdahalede bulunacağını öngördüler.

Ankete katılanların %96’sı BOJ’un yarın yapacağı toplantıda politikasını korumasını beklerken, yaklaşık yarısı ise temmuz veya eylül ayında getiri eğrisi kontrolünde bir ince ayarla birlikte gevşemenin geri çekileceğini öngördüler.

Anketin sonuçlarına göre, 28 ekonomistin 15’i (%54), yenin Amerikan doları karşısında 145’nin altına düşmesi durumunda hükümet ve BOJ’un uyarı yayınlayacaklarını veya döviz piyasasına müdahale gibi adımlar atacaklarını belirttiler. 12 ekonomist ise bir müdahaleyi tetikleyecek seviyenin 150 yen olduğunu savundular.

S&P Global Market Intelligence’ın Baş Ekonomisti Harumi Taguchi, “Yerli firmaların zayıf-yen tolere edebilirliği, güçlü turist talebi sayesinde arttı, ancak keskin bir yen düşüşü, yumuşak dış talep nedeniyle zayıf yenin faydasının neredeyse görünmez hale gelmesi nedeniyle üreticileri zorlayabilir.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Getir 500 milyon dolar yatırım alıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, yenin hızla değer kaybetmesi durumunda veya değer kaybının iç talebi uzatma ve hanehalkının satın alma gücünü sıkıştırma korkusu yaratması durumunda politika yapıcıların müdahalede bulunabileceğini belirtti.

Zayıf yenin BOJ politikasına etkisiyle ilgili ayrı bir soruda, dokuz ekonomist (%31), merkez bankasının kararlarının doların 145 yeni geçmesi halinde etkilenebileceğini belirtirken, 10 kişi BOJ kararlarının etkileneceği eşiği 15, 3 kişi 155 ve 2 kişi ise 160 ve üzeri olarak tahmin etti.

Japonya’nın döviz rezervleri azaldı

 

Japonya’da büyüme beklentileri aştı

 

Japonya’da üretici fiyatlarında artış yavaşladı

 


Japonya’dan dövize Analiz

Japonya’dan dövize net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Japonya’dan dövize yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Japonya’dan dövize grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Japonya’dan dövize

Japonya’dan dövize yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Japonya’dan dövize grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Japonya’dan dövize yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Japonya’dan dövize Uzman Yorumları

Japonya’dan dövize analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }