Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

JPMorgan’dan ECB faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan’dan ECB hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. JPMorgan’dan ECB yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. JPMorgan’dan ECB forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. JPMorgan’dan ECB grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. JPMorgan’dan ECB fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

JPMorgan’dan ECB Yorum 2023

JPMorgan’dan ECB piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen JPMorgan’dan ECB grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

J.P.Morgan Cuma günü yaptığı açıklamada, Avrupa Merkez Bankası’nın Eylül ayında faiz oranlarını 25 baz puan daha artırmasını beklediğini ve merkez bankasının şahin duruşunu sürdürmesi ve daha fazla artış yapılacağı sinyalini vermesinin ardından nihai oran tahminini yüzde 3,75 ’ten yüzde 4’e çıkardı.

Avrupa Merkez Bankası Perşembe günü euro bölgesi borçlanma maliyetlerini 22 yılın en yüksek seviyesine çıkardı ve inatla yüksek enflasyonun gelecek ay başka bir hareketi ve muhtemelen bunun da ötesini neredeyse garantilediğini söyledi.

BOJ faizlerde değişiklik yapmadı

 

ECB’nin faiz kararı belli oldu

 

FED ’in Faiz kararı neleri değiştirecek?

 

Mortgage faizleri 1 haftada ikinci kez arttı

 


JPMorgan’dan ECB Analiz

JPMorgan’dan ECB net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde JPMorgan’dan ECB yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. JPMorgan’dan ECB grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Yabancılar borsada hangi hisseleri alıyor? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan’dan ECB

JPMorgan’dan ECB yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. JPMorgan’dan ECB grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. JPMorgan’dan ECB yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

JPMorgan’dan ECB Uzman Yorumları

JPMorgan’dan ECB analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }