Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Avrupa gaz fiyatlarında tedirginlik yaratan yükseliş Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa gaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa gaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa gaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa gaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa gaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa gaz Yorum 2023

Avrupa gaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa gaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

LSEG analisti Wayne Bryan bugün yaptığı açıklamada, Avrupa gaz fiyatlarında Norveç altyapısındaki kesintilerin yol açtığı son artışın, arz kıtlığı riskinin henüz bitmediğine dair “tehlike işaretleri” ortaya çıkardığını söyledi.

Montel-Foreks’in haberine göre, Bryan, en son Hollanda TTF aylık vadeli gaz kontratının günlük %24 artışla 10 haftanın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte yaşanan fiyat artışı, piyasa katılımcılarının ileriye dönük arz şokları konusunda gergin olduklarının altını çizdi. Montel’in Helsinki’deki Finlandiya Enerji Günü’nde yaptığı konuşmada, Rusya’dan gelen boru hatları aracılığıyla istikrarlı temel yük arzı olduğunu söyledi.

Bölge, Ukrayna savaşından önce tedarik ihtiyaçlarının %40 ’ını Rusya ’dan ithal ettiği gaz ile karşılıyordu. Şimdi ise Avrupa, eksik arzı dengelemek için Norveç ithalatına ve LNG’ye yöneliyor.

İlginizi Çekebilir;  'GÖKTÜRK Yenileme Uydusu'nda imzalar atıldı

Bryan, fiyatlardaki mevcut artışın esas olarak Norveç’teki kesintiler ve sıcak hava nedeniyle tetiklenen kısa vadeli işlemlerden kaynaklanmasına rağmen, temel göstergelerin düşüş eğilimini sürdürmesi nedeniyle fiyatların yakın zamanda gerilemesinin muhtemel olduğunu belirtti.

AB’den haksız şartlı döviz kredisi kararı

 

AB, 14 milyar eurodan fazla dış ticaret açığı verdi

 


Avrupa gaz Analiz

Avrupa gaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa gaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa gaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa gaz

Avrupa gaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa gaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa gaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa gaz Uzman Yorumları

Avrupa gaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }