Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

TCMB net rezervleri 2.5 milyar dolar arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB net hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB net yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB net forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB net grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB net fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB net Yorum 2023

TCMB net piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB net grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

TCMB brüt rezervleri azaldı, net rezervler artmasına rağmen negatif bölgede kaldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) brüt rezervleri 703 milyon dolar azalırken, net rezerv 2 milyar 526 milyon dolar arttı.

TCMB verilerine göre, geçtiğimiz hafta 58 milyar 240 milyon dolar olan döviz rezervleri, 9 Haziran ile sona eren haftada 57 milyar 790 milyon dolara geriledi.

Altın rezervlerinin 42 milyar 246 milyon dolardan 41 milyar 993 milyon dolara gerilediği haftada, toplam rezervler yeniden 100 milyar doların altına geldi. Böylece bir önceki hafta 100 milyar 486 milyon dolar olan rezervler, 99 milyar 783 milyon dolara indi.

Önceki hafta -5 milyar 697 milyon dolar olan net uluslararası rezervler 9 Haziran ile sona eren haftada -3 milyar 171 milyon dolara yükseldi.

İlginizi Çekebilir;  Borsa, günü düşüşle tamamladı

Döviz mevduatlarında gerileme sürüyor

 

Yabancılar borsada 262 milyon dolarlık hisse aldı

 


TCMB net Analiz

TCMB net net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB net yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB net grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TCMB net

TCMB net yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB net grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB net yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB net Uzman Yorumları

TCMB net analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }