Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Macaristan yine faiz indirimine gitti Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Macaristan yine hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Macaristan yine yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Macaristan yine forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Macaristan yine grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Macaristan yine fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Macaristan yine Yorum 2023

Macaristan yine piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Macaristan yine grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Macaristan Merkez Bankası politika faizini 2. ayda da düşürdü. Banka riskler azaldıkça indirimlerin devam edeceği mesajı verdi.

Banka, gecelik faiz oranını 100 baz puan indirimle yüzde 17’den yüzde 16’ya düşürdü. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmini de bu yöndeydi.

Ülkede enflasyon Mayıs’ta 4. ayda da düştü ancak hala yüzde 20’nin üzerinde seyrediyor. Merkez Bankası ve hükümet enflasyonun Aralık’ta yüzde 10’un altına gerileyeceğini öngörüyor.

Para politikası metninde ‘şu anki ortamda para politikasında temkinli ve kademeli bir yaklaşımın’ gerektiği belirtilerek “Riskler azalmaya devam ederse faiz indirimleri de sürecek” ifadesi kullanıldı.

Banka ayrıca 2023 enflasyon beklentisini de yüzde 15-19,5 aralığından yüzde 16,5-18,5 aralığına revize etti.

Küresel bazda en dalgalı seyreden para birimlerinden biri olan Macar forinti, sene başından bu yana euro karşısında yüzde 7 değer kazandı. (Bloomberg)

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası (04/07/2023) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Macaristan, Ukrayna’dan tahıl ihracatını yasakladı

 

AB’den Macaristan ve Hollanda’ya enerji desteği

 

Macaristan’da Faiz sabit kaldı

 


Macaristan yine Analiz

Macaristan yine net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Macaristan yine yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Macaristan yine grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Macaristan yine

Macaristan yine yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Macaristan yine grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Macaristan yine yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Macaristan yine Uzman Yorumları

Macaristan yine analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }