Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Gram altında tarihi rekor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altında Yorum 2023

Gram altında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün altının ons fiyatına paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,2 azalışla 1.465 liradan tamamladı.

Gram altın TCMB’nin faizleri yüzde 8,5’den yüzde 15’e çıkarması sonrası gram altın, dolar/TL’deki artışın etkisiyle tarihi rekorunu kırdı.

Altının gram fiyatı, TCMB faiz kararı öncesi 1460 lira seviyesindeyken, sonrasında dolar/TL’deki yükselişin etkisiyle 1503,34 liraya kadar yükselerek tüm zamanların zirvesine çıktı.

Gram altın şu sıralarda, yüzde 2,72 artışla 1503 liradan alıcı buldu.

Spot altın ons başına 1.925 dolar seviyesine yakın seyrediyor.

ABD’de ekonomik aktivitenin sıcak kalmaya devam ettiğini hatırlatan analistler, dün ABD Kongre’sinde sunum yapan Fed Başkanı Powell’ın “Sene sonuna kadar iki faiz artışı oldukça iyi bir tahmin gibi görünüyor.” dediğini aktardı.

İlginizi Çekebilir;  New York borsası yükselişle kapandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in gelecek ay politika faizini yüzde 71 ihtimalle 25 baz puan artıracağının öngörüldüğünü ifade ederek, altının ons fiyatında düşüş eğiliminin devam ettiğini bildirdi.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.920 ve 1.910 doların destek olarak öne çıktığını aktaran analistler, 1.940 ve 1.950 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

Dolar/TL Faiz kararı öncesi temkinli

 

Avrupa borsaları satıcılı açıldı

 

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında artış

 


Gram altında Analiz

Gram altında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altında

Gram altında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altında Uzman Yorumları

Gram altında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }