Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

İsviçre Merkez Bankası, faizi beklentiler doğrultusunda artırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İsviçre Merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İsviçre Merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İsviçre Merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İsviçre Merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İsviçre Merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İsviçre Merkez Yorum 2023

İsviçre Merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İsviçre Merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İsviçre Merkez Bankası(SNB) tarafından yapılan açıklamaya göre, gösterge faiz oranı yüzde 1,50’den yüzde 1,75’e çıkarıldı. Piyasaların beklentisi de faizde 25 baz puan artış olacağı yönündeydi.

SNB’den yapılan açıklamada, enflasyonla mücadele çerçevesinde faizin artırıldığına işaret edildi. 

Banka, “Orta vadede fiyat istikrarını sağlamak için ek faiz artırımlarına ihtiyaç duyulması olasılığını dışlamıyoruz.” değerlendirmesi yaptı.

SNB, döviz piyasasında gerektiğinde aktif olmaya devam edecek.

İsviçre Merkez Bankası, Faiz kararıyla birlikte makroekonomik tahminlerini de açıkladı. Buna göre, 2023 yılı için enflasyon beklentisi yüzde 2,6’dan yüzde 2,2’ye çekilirken, 2024 yılı için yüzde 2,0’den yüzde 2,1’ye, 2025 yılı için yüzde 2,0’den yüzde 2,1’e yükseltildi. 2026 yılı için ise ilk kez açıklanan tahmin yüzde 2,1 oldu.

İlginizi Çekebilir;  Fitch: Yılın ilk çeyreğinde küresel petrol talebinde daralma olabilir

İsviçre’de tüketici enflasyonu en son yüzde 2,2 olarak açıklandı.

Banka, 2023 yılı için büyümenin yüzde 1,0 civarında olmasını beklemeye devam ediyor.

İsviçre’nin altın ihracatı mayısta arttı

 

İsviçre, Ukrayna’ya 5,5 milyar dolarlık yardım paketini reddetti

 

Piyasalar dikkat kesildi! Gözler TCMB’de

 


İsviçre Merkez Analiz

İsviçre Merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İsviçre Merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İsviçre Merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İsviçre Merkez

İsviçre Merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İsviçre Merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İsviçre Merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İsviçre Merkez Uzman Yorumları

İsviçre Merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }