Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

İngiltere’de perakende satışlar kısıtlı büyüme gösterdi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İngiltere’de perakende hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İngiltere’de perakende yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İngiltere’de perakende forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İngiltere’de perakende grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İngiltere’de perakende fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İngiltere’de perakende Yorum 2023

İngiltere’de perakende piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İngiltere’de perakende grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) verilerine göre, ülkede nisanda yüzde 0,5 olan perakende satışlarındaki büyüme mayısta yüzde 0,3 düzeyinde gerçekleşti.

Yaz modası ve bahçe ürünlerinde talebin artmasıyla internet üzerinden satışlar mayısta yüzde 2,7 artarken, araç yakıtı satışları yüzde 1,7 büyüdü.

Öte yandan, hayat pahalılığı ve gıda fiyatlarındaki artışın sürmesi nedeniyle gıda mağazalarındaki satışlar yüzde 0,5 geriledi.

İnternet üzerinden gıda satışları da mayısta yüzde 0,2 azaldı.

ONS Kıdemli İstatistikçisi Heather Bovill, verilere ilişkin değerlendirmesinde, mayısta perakende satışlarında ufak miktarda büyüme görüldüğünü belirterek, internet satışlarının ise iyi bir performans gösterdiğini ifade etti.

Araç yakıtı satışlarının nisanda dibe vurmasının ardından geçen ay artışa geçtiğini kaydeden Bovill, “Bu büyümeler, gıda satışlarındaki düşüşle dengelendi. Gıda satışları, süpermarketlerdeki fiyatların artmaya devam etmesi nedeniyle azaldı. Geçen ay, paket servis satışları ise yükseldi.” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir;  Elon Musk, son dört ay içinde servetini 3 kat artırarak ilk kez zenginler listesinde ilk 10'a girdi

Küresel piyasalarda karışık seyir

 

Dev bankalar BoE için faiz tahminlerini yükselttiler

 

BoE faizleri artırmaya hazırlanıyor

 


İngiltere’de perakende Analiz

İngiltere’de perakende net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İngiltere’de perakende yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İngiltere’de perakende grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İngiltere’de perakende

İngiltere’de perakende yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İngiltere’de perakende grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İngiltere’de perakende yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İngiltere’de perakende Uzman Yorumları

İngiltere’de perakende analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }