Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Deutsche Bank’tan Türkiye raporu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Deutsche Bank’tan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Deutsche Bank’tan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Deutsche Bank’tan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Deutsche Bank’tan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Deutsche Bank’tan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Deutsche Bank’tan Yorum 2023

Deutsche Bank’tan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Deutsche Bank’tan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Deutsche Bank, Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir rapor yayınladı.

Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) daha fazla faiz artışına ihtiyaç duyduğunu belirterek, Türkiye ’de enflasyonun yıl sonunda güçlü bir mali konsolidasyon önlemi olmaması durumunda yüzde 50 ’ye yaklaşacağını öngördü.

Bloomberght’te yer alan habere göre, banka stratejisti Christian Wietoska tarafından cuma günü yayımlanan raporda TCMB ’nin faiz kararı açıklamasında doğru tespitler yer aldığı belirtildi ancak yapılan Faiz artışının “hayal kırıklığı yarattığı” kaydedildi.

Bankanın analizinde “Faiz kararını takiben kur hareketinin gösterdiği üzere şahin açıklama yatırımcıları ikna etmeye yeterli olmadı. Birçok değişken düşünüldüğünde mevcut durumda tahmin edilmesi imkansız olsa da yıl sonuna kadar yüzde 25 (veya üstünde) faizde kalınması gerektiğine inanıyoruz. Nihai faiz tahminimiz yüzde 27 ile değişmedi” ifadeleri yer aldı.

İlginizi Çekebilir;  ABD'de ISM imalat endeksi 38 yılın en yüksek seviyesine çıktı

JPMorgan ’dan Türkiye için faiz ve enflasyon tahmini

 

Merkez Bankası faizi 650 baz puan artırdı

 


Deutsche Bank’tan Analiz

Deutsche Bank’tan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Deutsche Bank’tan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Deutsche Bank’tan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Deutsche Bank’tan

Deutsche Bank’tan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Deutsche Bank’tan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Deutsche Bank’tan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Deutsche Bank’tan Uzman Yorumları

Deutsche Bank’tan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }