Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Rusya’da nakit para bolluğunun nedeni ‘Wagner’ Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Rusya’da nakit hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Rusya’da nakit yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Rusya’da nakit forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Rusya’da nakit grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Rusya’da nakit fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Rusya’da nakit Yorum 2023

Rusya’da nakit piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Rusya’da nakit grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bloomberg ajansı 2022 eylül ayından itibaren Rusya’daki nakit para miktarının rekor hızla arttığını yazıyor. Rusya Merkez Bankası’nın açıkladığı raporlara dayandırılan haberde söz konusu artış Wagner mensuplarının akrabalarına yapılan ödemelerle ilişkilendirildi.

10 ay boyunca piyasadaki nakit paranın arttığına dikkat çekilen haberde toplam miktarının özel askeri operasyonun başlamasından önce öngörülen miktarın 2,2 trilyon ruble, yani 26 milyar dolar üzerine çıktığı belirtiliyor.

60 bin dolara varan tazminatlar ödeniyor

Wagner, Ukrayna’da hayatını kaybeden mensuplarının ailelerine 5 milyon rubleye varan tazminatlar ödüyor (60 bin dolar). Basına konuşan bazı aileler tazminatların genelde nakit olarak ödendiğini söylemişti.

Bloomberg’e konuşan Çelyabinskli bir kadın paranın kaynağını gösteren bir belge olmadığı için bankaya yatırmadığını söyledi.

Ajansın görüşüne başvurduğu resmi görevliler de askerlere yapılan ödemeler nedeniyle piyasadaki paranın arttığını doğruladı. (Turkrus)

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! Birazdan Milli Piyango Online adresinde!

Kremlin Hisse Net Yorumlar 2022, İsyana karşılık vermek için alınan önlemler Putin’e sunuldu

 

Rus komutanlardan Wagner’e çağrı Hisse Net Yorumlar 2022, Durun!

 

Rusya’da Wagner savaşçıları ayaklandı!

 


Rusya’da nakit Analiz

Rusya’da nakit net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Rusya’da nakit yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rusya’da nakit grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Rusya’da nakit

Rusya’da nakit yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Rusya’da nakit grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Rusya’da nakit yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Rusya’da nakit Uzman Yorumları

Rusya’da nakit analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }