Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Avrupa’da gaz fiyatlarında artış Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da gaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa’da gaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa’da gaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa’da gaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa’da gaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa’da gaz Yorum 2023

Avrupa’da gaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa’da gaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da doğalgaz fiyatları, Rusya’da artan istikrarsızlık, gelecek ay sıcak ve kurak hava tahminlerine bağlı olarak bugün yüzde 14 artış kaydetti.

Montel-Foreks’in haberine göre, Hollanda TTF hub ’ı Temmuz vadeli kontrat gün içinde 4,49 EUR artışla 37,00 EUR/MWh seviyesinden işlem gördü. Kontrat, en son işlemini ise 33,79 EUR/MWh düzeyinden gerçekleştirdi.

İngiltere NBP hub ’ı eşdeğeri en son Cuma günkü kapanışına göre 3,89 p artışla 84,17 p/th seviyesinden satış yaptı.

Piyasa katılımcıları artışı, Yevgeny Prigozhin ve özel ordusu Wagner Group liderliğindeki ülkede Cumartesi günü meydana gelen kısa süreli silahlı isyanın ardından Rusya’da artan istikrarsızlığa bağlıyor.

Bir trader, huzursuzluğun piyasada daha fazla istikrarsızlığa yol açtığını söylüyor.

Avrupa Gaz Altyapısı (GIE) verilerine göre, kıtadaki depolama tesisleri en son %76 dolulukta görüldü.

İlginizi Çekebilir;  Gram altında tarihi zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da “makarna” krizi

 

Piyasalarda gün ortası (26/06/2023)

 

Fed’in 2024 toplantı takvimi

 


Avrupa’da gaz Analiz

Avrupa’da gaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa’da gaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa’da gaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa’da gaz

Avrupa’da gaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa’da gaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa’da gaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa’da gaz Uzman Yorumları

Avrupa’da gaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }