Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

TCMB ’den ödeme ve elektronik para kuruluşları yönetmeliğinde değişiklik Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB ’den hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB ’den yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB ’den forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB ’den grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB ’den fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB ’den Yorum 2023

TCMB ’den piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB ’den grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’e göre, 1 Aralık 2021 tarihli ve 31676 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları Hakkında Yönetmeliğin geçici birinci maddesinin birinci, beşinci, dokuzuncu, on birinci, on yedinci ve on sekizinci fıkralarında yer alan “30 Haziran 2023 tarihine kadar” ibareleri “30 Eylül 2023 tarihine kadar” şeklinde değiştirildi.

Değişiklik tebliğine göre 1 Aralık 2021 tarihli ve 31676 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşlarının Bilgi Sistemleri ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcılarının Ödeme Hizmetleri Alanındaki Veri Paylaşım Servislerine İlişkin Tebliğin geçici birinci maddesinin birinci, ikinci ve üçüncü fıkralarında yer alan “30 Haziran 2023 tarihine kadar” ibareleri “30 Eylül 2023 tarihine kadar” olarak değiştirildi.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik ve tebliğdeki değişiklik yürürlüğe girdi.

TCMB’nin faiz kararı konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

 

TCMB’den bankacılığa yönelik ilk sadeleştirme adımı

 


TCMB ’den Analiz

TCMB ’den net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB ’den yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB ’den grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TCMB ’den

TCMB ’den yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB ’den grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB ’den yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB ’den Uzman Yorumları

TCMB ’den analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }