Cumartesi, Mayıs 11, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de yükseliş sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de yükseliş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de yükseliş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de yükseliş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de yükseliş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de yükseliş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de yükseliş Yorum 2023

Dolar/TL’de yükseliş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de yükseliş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 0,4 üzerinde 26,0194’ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından saat 11.30 itibarıyla yüzde 0,2 artışla 26,0580’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 28,5370’ten, sterlin/TL ise yüzde 0,2 değer kaybıyla 33,1210’dan satılıyor.

Dün dolar endeksi günü yüzde 0,3 azalışla 102,5 seviyesinden tamamlarken, şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 102,6 seviyesinde dengelendi. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 değer kaybıyla 1,0950 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizliklerin piyasalarda fiyatlamaları zorlaştırmayı sürdürdüğünü söyledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed’in temmuz toplantısında politika faizini yüzde 77 ihtimalle 25 baz puan artıracağının öngörüldüğünü anımsatan analistler, bu hafta açıklanacak verilerin yatırımcıların odağında bulunduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir;  Anlık dolar kaç TL? (19.10.2023) güncel dolar kuru! Dolar Euro ve Sterlin ne kadar? Serbest piyasada dolar fiyatı! | Video

Analistler, bugün ABD’de toptan eşya stokları verilerinin takip edileceğini ifade ederek, teknik açıdan dolar endeksinde 101’in destek, 104 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Altın fiyatlarında son durum

 


Dolar/TL’de yükseliş Analiz

Dolar/TL’de yükseliş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de yükseliş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de yükseliş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de yükseliş

Dolar/TL’de yükseliş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de yükseliş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de yükseliş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de yükseliş Uzman Yorumları

Dolar/TL’de yükseliş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }