Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Pimco’dan “daha sert iniş” açıklaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Pimco’dan “daha hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Pimco’dan “daha yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Pimco’dan “daha forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Pimco’dan “daha grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Pimco’dan “daha fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Pimco’dan “daha Yorum 2023

Pimco’dan “daha piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Pimco’dan “daha grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Pacific Investment Management Co’nun (Pimco) Baş Yatırım Sorumlusu Daniel Ivascyn, piyasaların merkez bankalarının bir resesyondan kaçınma kabiliyetleri konusunda aşırı iyimser olduklarını savundu.

Ivascyn Financial Times’a verdiği bir röportajda, “Piyasaların merkez bankalarının getiri eğrilerinin işaret ettiği kadar hızlı şekilde politika faizlerini düşürme kabiliyetleri olduğu konusunda biraz fazla iyimser olduklarını düşürüyoruz” dedi.

Merkez bankası başkanları faiz oranlarını artırmaya hazırlanırken diğer yatırımcılardan “daha sert bir inişe” hazırlandığını söyleyen Ivascyn, “İnsanlar ne kadar sıkılaştırma yapmak için motive olurlarsa, bu gecikmeler etrafındaki belirsizlik ve daha aşırı ekonomik görünümlere yönelik risk o kadar artar” dedi.

Ivascyn, geçmişte oranlar yükseldiğinde, etkinin hissedilmesi için beş veya altı çeyreklik bir gecikmenin “norm” olduğunu da belirtti

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası 16/09/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FT’ye verdiği demeçte, Pimco’nun ABD ekonomisi için en olası sonucun “yumuşak iniş” olduğunu düşündüğünü ifade eden Ivascyn, bir durgunluk durumunda en kırılgan olacak piyasa alanlarından kaçındığını da söyledi.

ABD’de finansal şartlar en “dar” seviyede

 

Merkez Bankası döviz bildirim yükümlülüklerini erteledi

 


Pimco’dan “daha Analiz

Pimco’dan “daha net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Pimco’dan “daha yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Pimco’dan “daha grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Pimco’dan “daha

Pimco’dan “daha yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Pimco’dan “daha grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Pimco’dan “daha yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Pimco’dan “daha Uzman Yorumları

Pimco’dan “daha analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }