Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Rusya’da kredi kartı kullanımı sona erecek mi? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Rusya’da kredi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Rusya’da kredi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Rusya’da kredi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Rusya’da kredi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Rusya’da kredi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Rusya’da kredi Yorum 2023

Rusya’da kredi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Rusya’da kredi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Rusya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Olga Skorobogatova’dan kredi kartı kullanımına ilişkin açıklama geldi.

Finopolis 2023 mali forumda konuşan Skorobogatova, “Kişinin alışkanlıklarına ve davranışlarına bağlı olarak her türlü ödemenin oldukça uzun bir süre gelişeceğini düşünüyorum” derken, şu anda bunların oluşum sürecinde olduğunu, ancak önümüzdeki 5 ila 7 yıl içerisinde hiçbir alternatifin tam olarak banka kartlarının yerini alamayacağına inandıklarını vurguladı.

Rusların QR kodla ödeme konusunda yeni alışkanlıkları olduğunu ancak yüzde 2 ile çok yaygınlaşamadığın ifade eden Merkez Bankası Başkan Yardımcısı, önümüzdeki iki yıl içinde piyasalarda dijital rublenin de alternatif hale geleceğini aktardı.

Skorobogatova, telefonla ödeme, QR kod ve dijital rublenin alternatif olacağı perakende sektöründe kartların tamamen ortadan kalkmayacağının altını çizerken, birçok insanın kart sahibi olmaya alıştığını sözlerine ekledi.

Skorobogatova, aynı zamanda ülkedeki perakende ticarette gayri nakdi işlemlerin payının önümüzdeki yıllarda yüzde 80-85 bandına ulaşmasını beklediklerini söyledi.

Skorobogatova, 2022 ’de gayri nakdi ödemelerin perakende payının yüzde 4 artışla yüzde 78,1 ’e yükseldiğini hatırlatırken, aynı zamanda temassız işlemlerin payının da a yüzde 4 artarak yüzde 74 ’e çıktığını bildirdi.

İlginizi Çekebilir;  Cari açık mayısta 3,1 milyar dolar oldu

Merkez Bankası tarafından sunulan Hızlı Ödeme Sistemi (SBP) ile yapılan ödeme sayısı 2022 ’de 4 katına çıkarken, konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Skorobogatova, “Bu yükseliş, karşılaştığımız tüm engellere rağmen vatandaşlarımızın ve işletmelerimizin gayri nakdi işlemleri nakit ödemelere kıyasla daha çok tercih ettiğini teyit ediyor.

TÜKETİCİYİ KRİZDE EN ÇOK KREDİ KARTI MAĞDUR ETTİ

 

KREDİ KARTI AFFINDA İLANLI YARDIM

 

KREDİ KARTI BORÇLULARI DİKKAT

 

ABD’DE KREDİ KARTI TEMERRÜTLERİ REKOR KIRDI

 


Rusya’da kredi Analiz

Rusya’da kredi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Rusya’da kredi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rusya’da kredi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Rusya’da kredi

Rusya’da kredi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Rusya’da kredi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Rusya’da kredi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Rusya’da kredi Uzman Yorumları

Rusya’da kredi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }