Pazar, Mayıs 19, 2024
Ekonomi

MÜSİAD Başkanı’ndan dolar/TL tahmini Hisse Net Yorumlar 2023, 30 TL’yi aşabilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

MÜSİAD Başkanı’ndan hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. MÜSİAD Başkanı’ndan yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. MÜSİAD Başkanı’ndan forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. MÜSİAD Başkanı’ndan grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. MÜSİAD Başkanı’ndan fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

MÜSİAD Başkanı’ndan Yorum 2023

MÜSİAD Başkanı’ndan piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen MÜSİAD Başkanı’ndan grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimler sonrası sert yükselen döviz kuruna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Döviz kurunda bu kadar ani yükselişi beklemiyorduk” diyen Asmalı, “(dolar/TL ’nin) Yıl sonunda da 30 ’lu rakamları geçmeyeceğini düşünüyorduk. Ancak son artışlarla birlikte yıl sonunda 30 TL ’yi biraz aşabileceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Sözcü’de yer alan habere göre  Asmalı ayrıca, Türkiye ekonomisindeki kronikleşen iki sorunun enflasyon ve cari açık olduğunu ifade etti.

Yeni kabineye ilişkin yaptıkları önerilerde ana çerçevenin ‘reel politikaya dönüş ’ olduğunu belirten Asmalı, “Merkez Bankası enflasyon beklentisini yüzde 5 ’lerde tutmamalı. Aradaki sapma çok fazla olursa inandırıcılığı sorgulanmaya başlıyor” değerlendirmesinde bulundu.

İşte ekonomistlerin dolar/TL için yıl sonu tahmini

İlginizi Çekebilir;  Küresel piyasalarda risk iştahı açık Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


MÜSİAD Başkanı’ndan Analiz

MÜSİAD Başkanı’ndan net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde MÜSİAD Başkanı’ndan yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. MÜSİAD Başkanı’ndan grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

MÜSİAD Başkanı’ndan

MÜSİAD Başkanı’ndan yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. MÜSİAD Başkanı’ndan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. MÜSİAD Başkanı’ndan yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

MÜSİAD Başkanı’ndan Uzman Yorumları

MÜSİAD Başkanı’ndan analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }