Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

Altın yatırımcıları istihdam verisini bekliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın yatırımcıları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın yatırımcıları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın yatırımcıları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın yatırımcıları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın yatırımcıları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın yatırımcıları Yorum 2023

Altın yatırımcıları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın yatırımcıları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün düşüş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışının yüzde 0,20 altında 1.603 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne değer kazancıyla başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla yüzde 0,40 artışla 1.610 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.650 lira, Cumhuriyet altını da 10.680 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, dün yüzde 0,2 azalışla 1.911 dolarla kapanışın ardından şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,20 üzerinde 1.915 dolardan işlem görüyor.

Analistler, küresel piyasalarda, enflasyon ve resesyon endişesiyle negatif seyrin sürdüğünü belirterek, bugün yatırımcıların odağında ABD’de açıklanacak istihdam raporunun olduğunu söyledi.

Dün ülkede açıklanan verilere göre, özel sektör istihdamı haziranda 497 bin kişi artarak piyasa beklentilerini aştığını hatırlatan analistler, Şubat 2022’den bu yana en büyük artışı kaydettiğini ifade etti.

Analistler, ABD’nin 10 yıllık tahvil faizinin yaklaşık 10 baz puan artarak yüzde 4,04’le 2 Mart’tan bu yana en yüksek kapanışını gerçekleştirdiğini hatırlatarak, para piyasalarındaki fiyatlamalarda ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu ayki toplantıda 25 baz puan faiz artıracağı ihtimalinin yüzde 92’ye yükseldiğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir;  23 Eylül Şans Topu çekiliş sonuçları! Şans Topu bilet sorgula! Şans Topu sonucu

Bugün yurt içinde hazine nakit dengesi, yurt dışında ise ABD’de istihdam raporundaki verilerin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.910 ve 1.900 doların destek, 1.930 ve 1.940 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, “Ons altında temkinli seyir yerini geri çekilmeye bıraktı. Dün ABD ’de ADP tarım dışı istihdam verisi takip edildi. Buna göre ADP verisi 228 bin artış beklentisini aşarak 497 bin artış gösterdi. Beklenti üstü gelen veriyle işgücü piyasasının güçlü seyrine devam ettiği mesajını alan yatırımcılar Fed ’in faiz artırımlarında elinin kuvvetlendiği algısıyla riskli varlıklardan çıktı. Küresel risk iştahı baskılanırken ons altın geri çekildi ve dolar endeksi güçlendi. Bugün ise tarım dışı istihdam verisi risk iştahı ve ons altın fiyatlamaları için önem arz edecek. Beklentinin üstünde gelebilecek olası veri ons altında baskıya neden olabilir. Diğer yandan ortalama saatlik kazançlar da enflasyona ilişkin ipucu sunabilir” denildi.

Altının kilogramı 1 milyon 623 bin 500 lira

 

Altın fiyatlarında son durum

 

Altının kilogram fiyatı yükseldi

 

Altının gram fiyatı 1.615 lira seviyesinde

 


Altın yatırımcıları Analiz

Altın yatırımcıları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın yatırımcıları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın yatırımcıları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altın yatırımcıları

Altın yatırımcıları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın yatırımcıları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın yatırımcıları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Wall Street'i sarsan intihar Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın yatırımcıları Uzman Yorumları

Altın yatırımcıları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }