Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Rusya ’nın rezervleri haziranda geriledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Rusya ’nın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Rusya ’nın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Rusya ’nın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Rusya ’nın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Rusya ’nın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Rusya ’nın Yorum 2023

Rusya ’nın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Rusya ’nın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Rusya ’nın uluslararası rezervleri haziran ayında düştü. 1 Haziran ile 1 Temmuz 2023 tarihlerinde rezervlerde yaklaşık 1,8 milyar dolar düşüş yaşandığına değinen Merkez Bankası, mayıs ayındaki düşüşün ise 11,6 milyar dolarla daha fazla olduğunu hatırlatırken, aynı zamanda, 2022 yılında Rusya Federasyonu ’nun uluslararası rezervleri 48,6 milyar dolar gerilemişti.

2021 yılı sonunda ise rezervlerde yıllık büyüme 34,9 milyar dolar olarak gerçekleşmişti.

Rusya ’nın uluslararası rezervlerinin yapısında döviz rezervlerinin 1 Temmuz itibariyle 439,503 milyar dolar olduğu kaydedilirken, 1 Haziran ’da bu rakam 438,344 milyar dolar olarak açıklanmıştı.

Merkez Bankası ’nın altın rezervleri ise 1 Temmuz ’da 142,915 milyar dolar olurken, bir ay önce bu rakamın 145,832 milyar dolar olduğu gözlemlendi.

Rusya Merkez Bankası, Batı yaptırımlarının ilan edildiği Mart 2022 itibariyle rezerv verilerinin yayınlanmasını askıya alırken, daha sonra verileri tekrar yayınlamaya başlayan düzenleyici, rezervlerin bileşenlerine göre bir dağılım yapmadan sadece toplam rezerv hacmini açıklama kararı aldı.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Bugünkü Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 19 Temmuz 2023 Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı!

Daha önce, aylık yayınlanan Rusya ’nın döviz rezervleri, özel çekme hakları, IMF ’deki rezerv pozisyonu ve altın rezervlerini de içeriyordu.

2021 ’de Rusya Federasyonu ’nun uluslararası rezervleri yüzde 5,9 artarak bu yılın 1 Ocak itibariyle 630,6 milyar doları bulmuş, 18 Şubat 2022 ’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 643,2 milyar dolara ulaşmıştı.

Merkez Bankası ’nın altın ve döviz rezervlerinin 300 milyar dolarla yaklaşık yarısı, 24 Şubat ’ta Ukrayna ’da başlayan askeri operasyonu sonrası Batı yaptırımları nedeniyle dondurulmuştu.

2022 kışının sonunda Rusya ’nın rezervleri 18 Şubat itibariyle 643,2 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Rusya’da faiz artırım süreci yeniden başlıyor

 

Rusya’dan ‘dost ülke’ bankalarını sevindirecek haber

 

Rusya ekonomisi yüzde 2 büyüyebilir

 


Rusya ’nın Analiz

Rusya ’nın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Rusya ’nın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rusya ’nın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Rusya ’nın

Rusya ’nın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Rusya ’nın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Rusya ’nın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Rusya ’nın Uzman Yorumları

Rusya ’nın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Ekonomi profesörü Seyfettin Gürsel nasıl dolandırıldı?

Bir yanıt yazın

] }