Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Gram altın yeni tarihi zirvesini gördü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altın fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altın Yorum 2023

Gram altın piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Altın, Fed’in parasal sıkılaştırma patikası hakkında yeni ipuçları sağlayabilecek önemli ABD enflasyon rakamları öncesinde gücünü korudu.

Spot piyasada altının onsu 1.941 doları test etti. Gram altın tarafında ise sabah saatlerinde yeni rekor seviye görüldü. Ons altın ve bankalararası Dolar/TL kuru üzerinden yapılan hesaplamaya göre gram altın 1.629 TL ile yeni tarihi zirvesini gördü.

Altın, yatırımcıların, enflasyonda daha fazla yavaşlamaya işaret etmesi beklenen TÜFE verilerine odaklanması, tahvil getirilerinin düşmesi ve doların zayıflaması gibi faktörlerden destek buldu.

Enflasyon verilerinin bu ayki faiz artışını engellemesi olası görünmese de Fed’in agresif faiz artış döngüsünün sona ermek üzere olduğu konusunda iyimserlik uyandırması ve bunun da Faiz getirisi olmayan altının cazibesini artırması söz konusu.

İlginizi Çekebilir;  Borsa İstanbul Küresel yatırımcıların tercihi temettü hisseleri Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Oanda Kıdemli Piyasa Analisti Ed Moya, “Enflasyonun beklenenden düşük gelmesi durumunda altın 1.950 seviyelerinin üstüne yerleşebilir” değerlendirmesinde bulundu.

Değerli metal Cuma günü ABD istihdam verilerinin beklenenden zayıf gelmesinin ardından yükseliş ivmesine girmişti.(BloombergHT)

Birçok ülke altın rezervlerini garantiye alıyor

 

Küresel piyasalar ABD enflasyon verilerine odaklandı

 

Küresel e-ticaret pazarının 8.5 trilyon dolara çıkması bekleniyor

 


Gram altın Analiz

Gram altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altın

Gram altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altın Uzman Yorumları

Gram altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }