Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Euro/TL’de enflasyon fiyatlaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Euro/TL’de enflasyon hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Euro/TL’de enflasyon yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Euro/TL’de enflasyon forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Euro/TL’de enflasyon grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Euro/TL’de enflasyon fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Euro/TL’de enflasyon Yorum 2023

Euro/TL’de enflasyon piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Euro/TL’de enflasyon grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dolar kuru, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 26,14 TL’de hareket ederken; yeni güne yatay başladı. Kur, Türkiye piyasalarının kapalı olduğu saatte uluslararası piyasalarda 26,23 TL’ye kadar yükselirken; saat 12.45 itibarıyla yüzde 0,10 yükselişle 26,1476 TL seviyesinde hareket etti.

Euro, sığ piyasada rekor seviyesini 29,65 TL’ye kadar yükseltirken; aynı dakikalarda yüzde 0,57 artışla 29,2252 TL seviyesinde bulunuyor. Euro/TL’deki yükselişi, ABD enflasyonunun piyasa beklentilerinin altında gerilemesi sonrası, Euro/dolar paritesinin 1,11 ile Mart 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi görmesi sağladı.

İngiliz sterlini ise, 34 TL’nin üzerindeki hareketine devam ederken, şu dakikalarda 34,0948 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro, Japon Yeni, İngiliz Sterlini, Kanada Doları, İsveç Kronu ve İsviçre Frangı olmak üzere 6 para birimine karşı değerini ölçen dolar endeksi, dün açıklanan ABD haziran ayı enflasyon verisi sonrası hızlı geriledi.

İlginizi Çekebilir;  100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kuraları bugün başlıyor

ABD’de enflasyon 12 aydır geriliyor

 


Euro/TL’de enflasyon Analiz

Euro/TL’de enflasyon net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Euro/TL’de enflasyon yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Euro/TL’de enflasyon grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Euro/TL’de enflasyon

Euro/TL’de enflasyon yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Euro/TL’de enflasyon grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Euro/TL’de enflasyon yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Euro/TL’de enflasyon Uzman Yorumları

Euro/TL’de enflasyon analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }