Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Fed Yöneticisi Waller’dan faiz artırımı mesajı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed Yöneticisi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed Yöneticisi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed Yöneticisi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed Yöneticisi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed Yöneticisi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed Yöneticisi Yorum 2023

Fed Yöneticisi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed Yöneticisi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, enflasyonun hedefine indirilmesi için iki faiz artırımına daha ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Perşembe günü New York Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, “Enflasyonun hedefimize doğru ilerlemesini sağlamak için bu yıl kalan dört toplantıda hedef aralığında iki tane daha 25 baz puanlık artış görüyorum” dedi.

Fed üyesi Waller, “İşgücü piyasasının sağlam gücü ve ABD ekonomisinin sağlam genel performansı, politikayı daha da sıkılaştırmamız için bize alan veriyor” dedi.

Fed, Bej Kitap raporunun haziran sayısını yayımladı

 

Fed yetkilisinden ‘faiz’ mesajı

 

Fed tutanakları: Daha fazla faiz artışı olmalı

 


Fed Yöneticisi Analiz

Fed Yöneticisi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed Yöneticisi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed Yöneticisi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün sonu 07/12/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed Yöneticisi

Fed Yöneticisi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed Yöneticisi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed Yöneticisi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed Yöneticisi Uzman Yorumları

Fed Yöneticisi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }