Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Dövizde yeni rekor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dövizde yeni hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dövizde yeni yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dövizde yeni forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dövizde yeni grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dövizde yeni fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dövizde yeni Yorum 2023

Dövizde yeni piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dövizde yeni grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yurt içi piyasalar haftanın ikinci işlem gününe hareketli başladı. Döviz kurları rekor seviyelerini yenilerken, euro tarihinde ilk kez 30 TL’nin üzerine çıktı. Dolar/TL’de yaşanan yükselişin etkisiyle gram altın da zirvesini yukarı çekti. Gözler, perşembe günü açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararında olacak. Piyasa beklentisi, TCMB’nin bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 500 baz puan artırarak yüzde 20’ye yükselteceği yönünde bulunuyor.

Dolar rekorunu yeniledi

Dolar/TL, yeni güne tarihi zirvesini yenileyerek başladı. Kur, rekorunu 26,94 TL’ye taşırken; saat 16.00 itibarıyla yüzde 2,47 oranında yükselişle 26,9789 TL’de hareket ediyor.

Dolar, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 26,33 TL seviyesinde işlem görmüştü.

Euro, 30 TL’yi aştı

Euro, tarihinde ilk kez psikolojik seviye olan 30 TL’yi aştı ve zirvesini 30,3730 TL’ye çekti. Euro, saat 16.00 itibarıyla yüzde 2,51 artışla 30,3395 TL seviyesinde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto 20 Nisan 2023 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

İngiliz sterlini ise 35 TL’yi aşarken, zirvesini 35,3018 TL’ye yükselti ve şu dakikalarda 35,2238 TL seviyesinde işlem görüyor.

Kamu bankalarının Türk lirasını desteklemek için piyasaya girmemeleri doları %2,2 yukarı taşıdı

Bloomberg News’un haberine göre, perşembe günü yapılacak TCMB Para Politikası Kurulu toplantısı öncesi kamu bankalarının Türk lirasına destek vermemeleri liranın dolar ve euro karsında sert şekilde değer kaybetmesine yol açtı.

Euro, ilk kez 30 lira seviyesini aşarak 30,37 lirayı görürken, dolar da yüzde 2,2’nin üzerinde artışla 26,94’ün üzerini test etti.

İsmini vermek istemeyen işlemcilerin zayıf dönemlerde lirayı desteklemek için sıklıkla dolar satan kamu bankaları son zamanlarda bunu yapmıyorlar.

Dolarda çok yıllı düşüş trendi

 


Dövizde yeni Analiz

Dövizde yeni net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dövizde yeni yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dövizde yeni grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dövizde yeni

Dövizde yeni yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dövizde yeni grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dövizde yeni yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dövizde yeni Uzman Yorumları

Dövizde yeni analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }