Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Visco: Enflasyon tahmin edilenden daha hızlı düşebilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Visco: Enflasyon hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Visco: Enflasyon yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Visco: Enflasyon forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Visco: Enflasyon grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Visco: Enflasyon fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Visco: Enflasyon Yorum 2023

Visco: Enflasyon piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Visco: Enflasyon grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi üyesi ve İtalya MB Başkanı Ignazio Visco, enflasyonun düşen enerji maliyetlerinin giderek daha fazla alanda fiyatları etkilemeye devam etmesine bağlı olarak, ECB’nin geçen ay ortaya koyduğu projeksiyonlardaki tahminlerden daha çabuk şekilde aşağı gelebileceğini söyledi.

Bloomberg TV’ye konuşan Visco, “Enerji fiyatlarında gözlenen önemli düşüşün önümüzdeki aylarda çekirdek enflasyonda da görülmesini bekliyoruz. ECB, enflasyonun 2025 sonunda yüzde 2 olacağını öngörüyor. Ancak benim izlenimime göre bu hedefe daha hızlı ulaşılabilir” dedi.

Bununla birlikte ECB’nin enflasyonu aşağı getirmek için gereğinden daha fazla şey yapması riski olduğunu ve bunun dikkatle takip edilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade eden Visco, “Gereğinden daha az şey yapma riski de var, bu nedenle dengeli olmalıyız ve geler verilere göre karar vermeliyiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir;  Dolar/TL'de yön yukarı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’nin enflasyonu yüzde 2 seviyesine getirme hedefini bir ekonomik daralmayı tetiklemeden başaracağına güvendiğini belirten Visco, “Bir rnesesyona ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ekonomiyi bir resesyon olmadan enflasyondan kurtarabiliriz. Bu konuda dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

ECB Yöneticisi Nagel’dan faiz artışı mesajı

 

ECB faiz oranı yüzde 4 ile tepe yapacak

 

ECB’nin enflasyon beklentileri geriledi

 


Visco: Enflasyon Analiz

Visco: Enflasyon net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Visco: Enflasyon yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Visco: Enflasyon grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Visco: Enflasyon

Visco: Enflasyon yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Visco: Enflasyon grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Visco: Enflasyon yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Visco: Enflasyon Uzman Yorumları

Visco: Enflasyon analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }