Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Ekonomistlerden Fed faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ekonomistlerden Fed hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ekonomistlerden Fed yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ekonomistlerden Fed forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ekonomistlerden Fed grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ekonomistlerden Fed fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ekonomistlerden Fed Yorum 2023

Ekonomistlerden Fed piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ekonomistlerden Fed grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Reuters tarafından 106 ekonomistin katılımı ile yapılan anket, 25-26 Temmuz’da yapılacak FOMC toplantısında 25 baz puanlık bir faiz artırımı yapılacağı konusunda görüş birliği olduğunu gösterirken, ekonomistlerin çoğu bunun son faiz artırımı olacağını öngördü.

Son FOMC toplantısında Fed yetkililerinin Faiz için öngördükleri yüzde 5,50-5,75 tepe noktasına ulaşılacağını 106 ekonomistten sadece 19’u tahmin etti.

13-18 Temmuz tarihlerinde yapılan ankete göre, Fed’in 2024 Mart ayına kadar en az 1 faiz indirimi yapacağını öngörenlerin oranı ise yüzde 78’den yüzde 55’e geriledi.

Ekonomistlerin ABD ekonomisi için 2023 büyüme tahminleri de yüzde 1,2’den yüzde 1,5’e yükseldi. Gelecek yıl ise büyümenin yüzde 0,7’ye yavaşlaması bekleniyor.

Eski Fed Başkan Yardımcısı: Faiz indirimi beklenmesi mantıklı

 

İlginizi Çekebilir;  MÜSİAD'ın yeni genel başkanı Mahmut Asmalı oldu

Fed Yöneticisi Waller’dan faiz artırımı mesajı

 

Fed, Bej Kitap raporunun haziran sayısını yayımladı

 


Ekonomistlerden Fed Analiz

Ekonomistlerden Fed net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ekonomistlerden Fed yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ekonomistlerden Fed grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ekonomistlerden Fed

Ekonomistlerden Fed yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ekonomistlerden Fed grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ekonomistlerden Fed yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ekonomistlerden Fed Uzman Yorumları

Ekonomistlerden Fed analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }