Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Gram altında tüm zamanların rekoru Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altında Yorum 2023

Gram altında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Gram altında rekor serisi devam ediyor. Altının gram fiyatı, bugünkü işlemlerde dolar/TL’de yaşanan yukarı yönlü hareketin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini 1734 TL’ye çekti. Dolar/TL ve ons altının değerine göre hesaplanan gram altın, saat 14.20 itibarıyla yüzde 1707 TL’de işlem gördü.

Dün altının ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışının yüzde 3,4 üzerinde 1.713 liradan tamamladı.

Dün yüzde 1,2 artışla 1.979 dolardan günü tamamlayarak 17 Mayıs’tan bu yana en yüksek günlük kapanışını yapan altının ons fiyatı, şu sıralarda yatay bir seyir izliyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed), bu ayki para politikası toplantısının ardından faiz artırımına son vereceğine yönelik öngörülerin güçlenmeye devam ettiğini söyledi.

Dünya genelinde açıklanan makroekonomik verilerin karışık sinyaller vermeyi sürdürdüğünü ifade eden analistler, bu durumun varlık fiyatları üzerindeki etkisinin devam ettiğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir;  Altında sınırlı hareket Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Avro Bölgesi’nde enflasyon, ABD’de inşaat izinleri ve konut başlangıçları verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.970 ve 1.950 doların destek, 1.990 ve 2.000 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

Avrupa borsalarında pozitif seyir

 

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

 

Kurdaki yükseliş iş dünyasında hesapları karıştırdı

 


Gram altında Analiz

Gram altında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altında

Gram altında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altında Uzman Yorumları

Gram altında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }