Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. VİOP’ta endeks yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. VİOP’ta endeks forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. VİOP’ta endeks grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. VİOP’ta endeks fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

VİOP’ta endeks Yorum 2023

VİOP’ta endeks piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen VİOP’ta endeks grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda (VİOP) ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, açılış seansında önceki normal seans kapanışının yüzde 1,3 üzerinde 7.570,25 seviyesinden işlem gördü.

Dün alıcılı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı önceki kapanışının yüzde 3,4 üzerinde 7.476,00 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında da yaklaşık yüzde 1 artışla 7.549,00 puan oldu.

Analistler, küresel pay piyasalarının, ABD’de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyallerle yön arayışını sürdürdüğünü ifade ederek, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararının yatırımcıların odağında bulunduğunu söyledi.

Bugünkü karara ilişkin politika metninden alınacak sinyallerin de önemine işaret eden analistler, karar sonrası piyasalarda oynaklığın artabileceğini belirtti.

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti kapsamında, Türkiye ile BAE arasında muhtelif alanlarda 13 belgenin imzalanıp kabul edildiği, anlaşmaların tutarının 50,7 milyar dolar olduğu bildirildi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Küresel petrol arzı eylülde arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün yurt içinde ayrıca haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında Avro Bölgesi’nde tüketici güven endeksi, ABD ise ikinci el konut satışları ve Philadelphia Fed imalat endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 7.600 ve 7.700 seviyelerinin direnç, 7.500 ve 7.400 puanın destek konumunda olduğunu kaydetti.

AA Finans’ın beklenti anketine katılan ekonomistler, TCMB’nin bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 500 baz puan artırarak yüzde 20’ye yükselteceğini tahmin ediyor.

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

 

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

 

VİOP’ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı

 


VİOP’ta endeks Analiz

VİOP’ta endeks net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde VİOP’ta endeks yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VİOP’ta endeks grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

VİOP’ta endeks

VİOP’ta endeks yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. VİOP’ta endeks grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. VİOP’ta endeks yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VİOP’ta endeks Uzman Yorumları

VİOP’ta endeks analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }