Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

AB’de gaz fiyatlarında yavaşlayan talep baskısı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

AB’de gaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. AB’de gaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. AB’de gaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. AB’de gaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. AB’de gaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

AB’de gaz Yorum 2023

AB’de gaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen AB’de gaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da doğalgaz fiyatları, yavaşlayan talep ve bol arzın piyasayı baskı altına almasıyla bugün yatay bir seyir izliyor.

Montel-Foreks’in haberine göre, Hollanda TTF hub’ı Ağustos vadeli gaz kontratı gün içinde 25,28-27,50 EUR/MWh aralığında hareket ettikten sonra Ice Endex’te en son dünkü kapanışına göre 0,38 EUR artışla 27,34 EUR/MWh düzeyinden işlem gördü.

Eşdeğer İngiltere NBP kontratı, gün içinde 0,99 p artışla 68,86 p/th seviyesinden satış yaptı.

LSEG Avrupa Gaz Araştırmaları Direktörü Wayne Bryan, göreceli bir arz bolluğuna ve durgun talebe işaret ederek, “Burası istikrarlı bir piyasa” yorumunu yapıyor.

Bryan, “Depoların dolması, talebin yumuşak kalması ve Norveç’ten gelen arzın toparlanması ile, herhangi bir kesinti veya talep sürprizi olmadığı sürece, aralıklı ticaretin devam etmesini bekliyoruz” öngörüsünü aktarıyor.

İlginizi Çekebilir;  65 yaş aylığı zam oranı ne kadar oldu? 2023 evde bakım maaşı, 65 yaş üstü, engelli aylığı zam tablosu!

AB ortaklaşa doğalgaz alımını kalıcı hale getirmek istiyor

 

Japonya’dan doğalgaz için global acil durum rezervi isteği

 


AB’de gaz Analiz

AB’de gaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde AB’de gaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. AB’de gaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

AB’de gaz

AB’de gaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. AB’de gaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. AB’de gaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

AB’de gaz Uzman Yorumları

AB’de gaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }