Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

BoJ’un getiri eğrisi kontrolünde ayarlamalar yapması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BoJ’un getiri hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BoJ’un getiri yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BoJ’un getiri forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BoJ’un getiri grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BoJ’un getiri fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BoJ’un getiri Yorum 2023

BoJ’un getiri piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BoJ’un getiri grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Goldman Sach, Japonya Merkez Bankası’nın (BOJ) bu hafta yapacağı toplantıda getiri eğrisi kontrol politikasında küçük değişikliğe gitmesini, ince ayar yapmasını bekliyor.

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) da, enflasyonun eklenenden daha kalıcı olması ve yılın ikinci yarısında ücret artışında sürekli bir artış olması halinde BoJ’un politikasını sıkılaştırma yönünde artan bir baskıyla karşı karşıya kalabileceğine işaret etti.

MUFG analistleri, BoJ’un önümüzdeki toplantıda getiri eğrisi kontrolünde ayarlamalar yapacağını ve potansiyel olarak daha güçlü bir yene yol açacağı yönündeki görüşlerini korudular. Ancak, BoJ’un getiri eğrisi kontrolünü tamamen sonlandırmasının daha fazla zaman alabileceğine inanıyorlar.

BOJ bu hafta, 27-28 Temmuz’da, toplanıyor.

Japonya, enflasyon ve büyüme tahminini revize etti

 

BOJ: Para politikasında değişiklik yapmak için çok erken

İlginizi Çekebilir;  Finans - Merkez Bankası (MB) faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Ağustos ayı faiz kararı ne olur? İşte ekonomistlerin beklentisi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


BoJ’un getiri Analiz

BoJ’un getiri net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BoJ’un getiri yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BoJ’un getiri grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BoJ’un getiri

BoJ’un getiri yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BoJ’un getiri grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BoJ’un getiri yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BoJ’un getiri Uzman Yorumları

BoJ’un getiri analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }