Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Asya borsaları pozitif seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsaları Yorum 2023

Asya borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Çin Politbüro’nun emlak sektörü için “politikaları zamanında ayarlama ve optimize etme” taahhüdünün ardından Hong Kong hisse senetleri Salı günü güçlü bir toparlanma gördü ve Hang Seng endeksi yüzde 3 yükseldi.

Pekin’in en üst düzey karar alma organı, tüketimi artırma ve borç riskleriyle mücadele etme taahhütlerinin yanı sıra “istikrarlı istihdamı stratejik bir hedefe yükseltme” sözü verdi.

Bu, geçen haftaki hayal kırıklığı yaratan ekonomik verilerin, büyümeyi desteklemek için yenilenen politika desteği çağrılarına yol açmasının ardından geldi.

Anakara Çin hisse senetleri de yükseldi, Shenzhen Bileşik Endeksi neredeyse yüzde 2 ve Shanghai Bileşen Endeksi yüzde 1,18 yükseldi.

Diğer Asya piyasaları da çoğunlukla yükseldi. Güney Koreli Kospi düz çizgiye yakın işlem görürken, Kosdaq yüzde 1 yükseldi. Ön tahminlere göre bu, ülkenin ikinci çeyrek gayri safi yurtiçi hasılasında yıllık yüzde 0,9’luk bir büyüme görmesinden sonra geldi.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası 24/11/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avustralya’da S&P/ASX 200 yüzde 0,33 artışla Pazartesi günkü kazançlarını genişletti. Ancak Japonya’da Nikkei 225 yüzde 0,18 düşerken Topix yüzde 0,13 yükseldi.

ABD’de bir gecede, Dow Jones Industrial Average kazanç serisini Şubat 2017’den bu yana en uzun serisi olan 11 güne çıkarırken üç ana endeks de yükseldi. Dow yüzde 0,52, S&P 500 yüzde 0,40 ve Nasdaq Composite yüzde 0,19 yükseldi.

ABD borsaları günü yükselişle tamamladı

 

Avrupa borsaları Fransa hariç hariç yükselişle kapandı

 

Haftanın en çok değerlenen yatırım aracı borsa oldu

 


Asya borsaları Analiz

Asya borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsaları

Asya borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsaları Uzman Yorumları

Asya borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }