Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

AB’de gaz fiyatları yükselişte Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

AB’de gaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. AB’de gaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. AB’de gaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. AB’de gaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. AB’de gaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

AB’de gaz Yorum 2023

AB’de gaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen AB’de gaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da doğalgaz fiyatları işlemleri, Asyalı alıcılarla rekabet arttıkça LNG teslimatlarının yavaşlamasına ilişkin endişelerle bugün yükseliyor.

Montel-Foreks’in haberine göre, gün içinde 32,08 EUR/MWh’lik işlemi ile iki haftanın en yüksek değerli satışını yapan Hollanda TTF hub’ı Ağustos vadeli gaz kontratı en son Ice Endex’te 0,70 EUR artışla 31,25 EUR/MWh, İngiltere NBP hub’ı eşdeğeri ise Ice Futures’ta 2,11 p artışla 78,94 p/th seviyelerinden işlem gerçekleştirdi.

Arz dengesi, güçlü stok seviyeleri ve daha yüksek Norveç akışları arasında iyileşme gösterse de, Avrupa’nın bu kış yeterli LNG arzını sürdürme kabiliyetine ilişkin endişeler piyasayı destekliyor.

Bir analist, “Asya LNG için ödeme yapmak istediği sürece bu, Avrupa’nın yalnızca bu JKM fiyatı eksi arbitraj indirimi için gaz alabileceği anlamına geliyor” yorumunu yapaıyor.

JKM Eylül ayı vadeli kontrat en son 11,26 USD/MMBtu (34,69 EUR/MWh) ile TTF eşdeğeinin 2,20 EUR üzerine çıktı.

İlginizi Çekebilir;  Kısa çalışma ödeneği uzatılmayacak

Bu yıl pazardaki yeni arzdaki sınırlı büyüme aynı zamanda yakıt için rekabetin yoğunlaşabileceği anlamına geliyor. Tedarik cephesinde, Gassco verilerine göre Norveç’in Avrupa’ya yönelik doğal gaz adaylığı bugün artmaya devam ederek bir hafta öncesine göre 10 milyon mᶟ artışla 341 milyon mᶟ/gün düzeyine ulaştı.

Yine de 2 Ağustos’ta yapılması planlanan bakım, ülkenin gaz üretim kapasitesini 25 milyon mᶟ azaltacak.

Avrupa Gaz Altyapısı (GIE) verileri, AB depolama tesislerinin son %83,7’sinin dolu olduğunu ve 10 yıllık ortalamanın 17 puan üzerinde olduğunu gösterdi.

AB ortaklaşa doğalgaz alımını kalıcı hale getirmek istiyor

 

Rusya’da doğalgaz ve petrol gelirleri arttı

 


AB’de gaz Analiz

AB’de gaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde AB’de gaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. AB’de gaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

AB’de gaz

AB’de gaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. AB’de gaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. AB’de gaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

AB’de gaz Uzman Yorumları

AB’de gaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }