Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

ECB’nin faizi 25 baz puan artırması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’nin faizi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB’nin faizi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB’nin faizi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB’nin faizi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB’nin faizi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB’nin faizi Yorum 2023

ECB’nin faizi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB’nin faizi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Insight Investment’ın kıdemli yatırım uzmanı Jill Hirzel, Euro Bölgesi’nde ekonomik faaliyetlerin ivme kaybettiğine dair kanıtların artmasına rağmen, ECB’nin perşembe günü faiz oranlarını 25 baz puan artırmasının ve hayal kırıklığına uğratmasının beklenmediğini söyledi.

Hirzel, ECB’nin Eylül ortasındaki bir sonraki toplantıya kadar olan süreyi, önceki faiz artışlarının büyüme üzerindeki etkisini ölçmek için kullanmasını bekliyor.

“Bu durum, faizlerin görünümüne ilişkin oldukça muğlak bir yorum beklentisi yaratıyor ve bu haftaki artışın döngünün sonuncusu olup olmayacağı konusunda açık bir soru yaratıyor” değerlendirmesni yapan Hirzel, Insight Investment’ın baz senaryosu yüzde 4’lük nihai mevduat oranına ulaşmak için Eylül’de 25 baz puanlık bir artış daha yapılmasını öngörüyor.

ECB’den bankalara sıkı takip

 

ECB Yöneticisi Nagel’dan Faiz artışı mesajı

İlginizi Çekebilir;  Finans - Av sezonu bereketli başladı: İşte yeni sezonun balık fiyatları Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

ECB faiz oranı yüzde 4 ile tepe yapacak

 


ECB’nin faizi Analiz

ECB’nin faizi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB’nin faizi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB’nin faizi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB’nin faizi

ECB’nin faizi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB’nin faizi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB’nin faizi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB’nin faizi Uzman Yorumları

ECB’nin faizi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }